lordghalbha ارسال شده در November 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2020 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: هر کس در اونت بود شاهد بنده است • توضیحات: این اقا در ایونت race نمی شمرد که بفهمیم ماشین ها قفل نیست در ایونت جر زنی میکند و دوم این اقا بیشتر از 15 دقیقه جوین رو باز گذاشته بود من فکر میکنم حتی حریف من از چیت سرعت استفاده میکند • مدارک (فیلم یا عکس): این هم یک مدرک دیگر از اینکه حتی race قبلی هم نشمورد که بگید فقط برا من یادش رفته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoToS ارسال شده در November 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2020 1. دلیلی برای شمردن نیست. 2. رد میشه. https://forum.arsacia.ir/forum/77-هلپر-ها/ A Wise blade takes a fool's life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Depressed ارسال شده در November 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم. پس از بررسی های انجام شده شما میتوانستید با ناظم مسابقه این موضوع را در میان بگذارید با این حساب شکایت شما رد میشود. شاد و پیروز باشید. بسته شد. Nᴏ ᴏɴᴇ ʟɪᴋᴇs ᴛᴏ ʙᴇ ᴀʟᴏɴᴇ ʙᴜᴛ sᴏᴍᴇᴛɪᴍᴇs ɪᴛs ᴊᴜsᴛ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴡᴀʏ.. . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده