LiN ارسال شده در November 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: UCP • توضیحات: من حقیقت کار داشتم چند روز قبل از وار همین چهارشنبه ای که گذشت به لیدر گفتم داداش من درخواست مرخصی میزارم تا زمانی که 14 شد بعد منو fp10 کیک کن بهشون هم گفتم الآن ss از حرفم بگیر من دیگه به سیستم دسترسی ندارم با گوشی هستم گفت باشه الان اومدم با UCP گوشی نگاه میکنم میبینم 80fp شدم والله قبلش به لیدر گفته بودم توی فروم هم نگاه کنید تو پست های BLL من درخواست مرخصی و سپس استعفا گذاشته بودم خواهشن منو setfp کنید • مدارک (فیلم یا عکس):forum ویرایش شده November 8, 2020 توسط Mahdi80 اشتباه وارد کردن اطلاعت ucp NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Mahdi80 لیدر @Radiance 24 ساعت فرصت برای ارائه دفاعیه و مدرک دارا خواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radiance ارسال شده در November 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2020 (ویرایش شده) مدارک به ادمین مربوطه @Markeloff ارسال شدباشد تا رستگار شوید سلامی مجدد طبق گفته های شما هیچگونه درخواستی از بنده بابت این موضوع نداشتین در چت فکشن بنده هم در زیر پست استفعاء شما درج کردم تا در سرور حضور نداشته باشین بنده هیچگونه اخراجی نمیتونم انجام بدم ک حضور پیدا نکردین ویرایش شده November 8, 2020 توسط Radiance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2020 سلامی مجدد طبقِ مدارکِ ارسالی از سوی لیدر، کارِ ایشان صحیح بوده است. شکایت شما رد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده