Brigand ارسال شده در October 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: اسپم کردن من در freq و crew هیچ ربطی به ادمین تازه واردمون نداشت که اول میوت میکنن بعد به دلیل Abuse warning کیک و وارن میدن خب بله من اسپم کردم و فکر میکنم ارتباطی با ایشون نداشت که میوت بدن ولی دلیل Abuse warning رو میشه توضیح بدید برای بنده؟ مگه من از @ استفاده کردم که ایشون کیک میدن؟ رسیدگی کنید لطفا @LearninG • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 با سلام! مدارک مربوطه خدمت مسئول محترم ارسال شد. فقط ای کاش اون قسمت های سانسور شده عکس هارو ، سانسور نمی کردید؛ تا علاوه بر نمایان شدن قدرت شما در زمینه شکایت و احقاق حق ، قدرت شما در زمینه فحاشیِ بی دلیل و میزان سطح شعور و فرهنگ جایی که توش تربیت شدید هم نمایان بشه! ~با تشکر 1 1 C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در November 1, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2020 درود شکایت شما رد شد. اسپم، فحاشی، و سوءاستفاده از وارن های ادمینی که در نتیجه موجب مجازات شدن شما شده کاملا درست صورت گرفته. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده