رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ساسپند بی دلیل-Kamyab

Godofwar

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: farazy17.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Kamyab.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: دلیل ساسپند کردن من چیه؟ اصلا این هیچ چرا 4 ماه؟ این تایم هارو از کجاتون میارین مگه 2 ماه نیست؟ @LearninG من شمارو تو میتینگ TMF 3 بار کشتم و شما 80 اف پی کردی این چه ربطی به ساسپند داره الان؟ چیت زدم مگه که ساسپند میکنی؟

• مدارک (فیلم یا عکس): اطلاعیه های مسدودیت های دسته متوسط هست 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مدیریت

درود

شما به عنوان دست راست لیدر به جای اینکه کمک بکنید به انجام امور فکشن و نظم میتینگ، به تنهایی 

هم نظم میتینگ رو به هم ریختید و هم چندین مورد بی ادبی در میتینگ استف به بنده و سایرین کردید

از جمله بحث و کل کل بی مورد و در انتها با هدف به هم ریختن نظم میتینگ شروع کردید به تیر زدن به بنده که تمامی مدارک موجوده

همچنین با صحبت هایی که در برخی از موارد انجام دادید قصد به هم ریختن افکار عمومی رو داشتید.

با توجه به موارد بالا و اینکه تمامی اکانت های مولتی شما به عنوان فرد ممنوعه دیگر به سرور دسترسی ندارند، ساسپند شدن شما کاملا منطقی و قانونی به نظر میرسه

در در ۱۳۹۹/۸/۴ در 23:09، Godofwar گفته است:

@LearninG @Meli @Ali قصد رسیدگی دارین یا نه بگین سرور خودمه هرکاری دوست دارم میکنم؟

جوری صحبت نکنید که بقیه فکر کنند شما قربانی همه ی جریانات هستید.

شخصیتتون از فحاشی هایی که همه روزه انجام میدید کاملا مشخصه.

تا اطلاع ثانوی و پاسخگویی موسس بسته شد.

• مرسی 1

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...