AtoMiX ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با عرض سلام ایشون گفتن ب من بزن و منو بزن وقتی من ایشونو مشت زدم ایشون بهم w دادن لطفا رسیدگی بشه ممنون • مدارک (فیلم یا عکس): و شرمنده این نکته رو از قلم انداختم و در جا وانتد کیلم کردن من نمیدونم قصدشون از Wدادن و وانتد کیل چی بوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 در 23 ساعت قبل، aminsh5095 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با عرض سلام ایشون گفتن ب من بزن و منو بزن وقتی من ایشونو مشت زدم ایشون بهم w دادن لطفا رسیدگی بشه ممنون • مدارک (فیلم یا عکس): و شرمنده این نکته رو از قلم انداختم و در جا وانتد کیلم کردن من نمیدونم قصدشون از Wدادن و وانتد کیل چی بوده اون بگه بزن شما که نباید بزنی:| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در October 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 چت الکی ندین بزارین رسیدگی بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 با سلام شکایته شما در حاله بررسی میباشد صبور باشد.... DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در October 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 در 15 ساعت قبل، CoCaiN گفته است: با سلام شکایته شما در حاله بررسی میباشد صبور باشد.... حاجی باید ببندی چون اینجا برای اعضا هستش نه اعضای NG ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در October 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 در 19 ساعت قبل، aminsh5095 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با عرض سلام ایشون گفتن ب من بزن و منو بزن وقتی من ایشونو مشت زدم ایشون بهم w دادن لطفا رسیدگی بشه ممنون • مدارک (فیلم یا عکس): و شرمنده این نکته رو از قلم انداختم و در جا وانتد کیلم کردن من نمیدونم قصدشون از Wدادن و وانتد کیل چی بوده اینجا ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fadaei ارسال شده در October 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 در 19 ساعت قبل، aminsh5095 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با عرض سلام ایشون گفتن ب من بزن و منو بزن وقتی من ایشونو مشت زدم ایشون بهم w دادن لطفا رسیدگی بشه ممنون • مدارک (فیلم یا عکس): و شرمنده این نکته رو از قلم انداختم و در جا وانتد کیلم کردن من نمیدونم قصدشون از Wدادن و وانتد کیل چی بوده سلام دوست عزیز.اول اینو بگم که شما باید در بخش اعضای Faction NG شکایت کنید بعد اینکه شما تایم پیام من رو ندارید که من کی گفتم (که اصلا من با شما نبودم) که شما به خودت میگیری و میزنی! و اینکه وقتی من میگم بزن منظور این نیست که منو کیل کن.با تشکر ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در October 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 با سلام شکایت خودتونو اینجا قرار بدید با تشکر. DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده