iErfaN ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 سلام الیکم فک کنم مشکل FPS و لگ زیادمو همه میدونن . اخه خیلی گفتم کسی راه حلی نداره برای افزایشش ؟ البته ارتقا نباشه . نمیدونم . مثلا تنظیمات بایوس . ویندوز . یا هرچیزی ... راه حلی دارید برای افزایش FPS بهم بگید خواهشا به طور معمولی من روی 20 تا 28 هست . کنار ماشین های اینفرنوز روی 3 به هرکی هم که اینو گفتم همه اینطوری بودن O_o ی سری مدارک هم دارم کنار hq police هنگام نزدیک شدن به 4راه و 50متری اینفرنوز که وقتی گفتم بزنید ای دی مو . ی چیزایی گفتن که سانسور شدست. اما نه اون شدت بالاها ... لیدر ماهم که FPS اش 90 هست که حسودیم شده بهش. اینو بگم که اول با ویندوز 10 اومدم fpsام روی 1 بود . و در داخل خونه ها 3 ویندوز 7 یعنی بهترینه مشخصاتم. : نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 @Erfandf از برنامه Wise game booster استفاده کن شاید مشکلت حل شد. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 من از Chris-PC Game Booster استفاده کردم بدتر شد و ریجستر کردم . ok ممنون برم نگا کنم چه کار میکنه . اما الان که کامپیوتر دیگه نمیتونم استفاده کنم . جون پدرم چیزیمون میگن. الان شیفت کروناییش تموم شده داره میاد خونه . در 1 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: @Erfandf از برنامه Wise game booster استفاده کن شاید مشکلت حل شد. نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 در 14 ساعت قبل، erfanx118 گفته است: تقویت کارت گرافیکت هست با اینکه خیلی خیلی گرونه . اما مشکلی ندارم . 1 گیگ هم بخرم باز 3 میلیون باشه . . ولی فکرشو بکن گیر میاد اینا در 8 ساعت قبل، Panahi گفته است: اینم سیستمش مثل منه شما هم P5KPL ? نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در October 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 رزولیشن رو بیار پایین همه چیو هم بیار روی لو Frame limiter هم off کن /fps limit 90 اینم بزن اگه نشد دیگه سیستمت ضعیفه کلا نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 همینی که مهرداد گفت رو استفاده کنی تاثیرش واقعا حس میشه. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در October 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 در 8 ساعت قبل، Panahi گفته است: هیچ راه حلی نداره. @Ali اینم سیستمش مثل منه ولی من و عرفان سیب زمینی نداریم راهنمایی کن. من که چهار راه FPS 2 میگیرم عزیزم از الان داری راهتو کج میری برو سیستم قوی بگیر دیه نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 سیستم من ضعیف تر از شماست ولی FPS بالاتر میگیرم =| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 در 58 دقیقه قبل، AMiREpiCure گفته است: سیستم من ضعیف تر از شماست ولی FPS بالاتر میگیرم =| لا اله الّا اللهُ مَلِکُ العجّل القلوب نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 من با سیستم سیب زمینی هستم اما FPS 101 میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 (ویرایش شده) در 12 ساعت قبل، WinTeR گفته است: رزولیشن رو بیار پایین همه چیو هم بیار روی لو Frame limiter هم off کن /fps limit 90 اینم بزن اگه نشد دیگه سیستمت ضعیفه کلا اگه من اینارو نمیدونستم باید از کلاس اول درس میخوندم در در ۱۳۹۹/۷/۲۹ در 19:33، 83mehrdad83 گفته است: @Erfandf از برنامه Wise game booster استفاده کن شاید مشکلت حل شد. از نظر پینگ که از 60 اومد روی 30 و FPS هم که از 20 اومد روی 27 و اینا . بهتر شدم ممنونم . دیگه حداکثر قدرت رو دارم استفاده میکنم به این میگن پیرمرد قدرت مندی که از حداکثر نیروش استفاده میکنه اما یهو قلنجش در نره دیگه برای افزایش تنها راهم روی تعویض سخت افزاره. ویرایش شده October 21, 2020 توسط Erfandf نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2020 (ویرایش شده) در 9 ساعت قبل، Panahi گفته است: I Haven't Enough Money (Real Money) سال 1396 هجری شمسی ی مادر برد بسیار عالی را میگفتن 300تومن . الان دقیقا همون شده 5میلیون کی فکرشو میکرد رم 200هزار تومنی بشه 1میلیونو 300 ماوس 15 تومنی شده 100هزار تومن تنها چیزی که داریم که بسیار مدل بالاست پاور کیس هست که 1600واته و ک کنم فقط ااز 200 واتش بهره میبرهچون پاور قبلیش در سال 95 بر اثر جوش کاری همسایه بغلی سوخت ویرایش شده October 22, 2020 توسط Erfandf نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در October 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۱ در 11:21، Erfandf گفته است: سال 1396 هجری شمسی ی مادر برد بسیار عالی را میگفتن 300تومن . الان دقیقا همون شده 5میلیون کی فکرشو میکرد رم 200هزار تومنی بشه 1میلیونو 300 ماوس 15 تومنی شده 100هزار تومن تنها چیزی که داریم که بسیار مدل بالاست پاور کیس هست که 1600واته و ک کنم فقط ااز 200 واتش بهره میبرهچون پاور قبلیش در سال 95 بر اثر جوش کاری همسایه بغلی سوخت نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۳ در 23:31، Panahi گفته است: از سری مشکلات ما دو بدبخت تنها شانسی که آوردم رم 4ه :|||| چرا ۴ یا ۵ سال پیش به این فکر نبودی که کامپیوترتو آپدیت کنی؟ سواله برام؟ نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 در 1 دقیقه قبل، Panahi گفته است: چون 4 سال پیش گرافیک نسوخته بود. 2 سال هست اینطوری شده. متاسفانه وسع مالی نمیرسه که سیستمو ارتقا بدیم. پیگیری ها عجب یکاری هم میتونی بکنیا ولی پیشنهاد نمیشه: بای بدی نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2020 در 12 ساعت قبل، NimaB گفته است: چرا ۴ یا ۵ سال پیش به این فکر نبودی که کامپیوترتو آپدیت کنی؟ سواله برام؟ چون سرمون نمیشد که چی به چیه بازی دوز بازی میکردیم . کراش مسابقه ای نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در October 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2020 در 1 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: چون سرمون نمیشد که چی به چیه بازی دوز بازی میکردیم . کراش مسابقه ای نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 27, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2020 طبق دیتایی که ما از شما داریم اطلاعات کامپیوتر شما به شرح زیر است: GenuineIntel - Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.0) Microsoft Windows 7 Ultimate 2 عدد رم 2GB شما درایور مخصوص کارت گرافیک خود را نصب ندارید، اول ببینید اصلاً کارت گارفیک جدا دارید یا CPU Integrated هست سپس درایور مخصوص را نصب کنید. در صورتی که با مورد بالا باز هم 60 FPS به بالا دریافت نکردید: 1. آخرین نسخه ویندوز 10 را از Soft98 دانلود کنید و نصب کنید. 2. آخرین نسخه از درایور های خود را با برنامه Driver Booster (که از soft98 دانلود کنید) را نصب کنید. 3. آنتی ویروس نصب نکنید و برنامه های قبلی خود را باز نکنید، هر برنامه ای که می خواستید از وبسایت معتبر و رسمی خود برنامه دانلود کنید یا از وبسایت هایی همانند soft98 و downloadha. 4. بازی را از arsacia.ir/g دریافت کنید و طبق مراحل آموزش داده شده نصب کنید. (به همراه AGSAL) 5. در صورتی که FPS پایین هست Resolution بازی خود را از طریق تنظیمات روی پایین ترین قرار دهید (حتماً x32 قرار دهید، x16 موجب افت FPS می شود!) در صورتی که با موارد بالا باز هم 60 FPS به بالا دریافت نکردید: 1. کامپیوتر خود را باز کرده و تمامی قطعه ها را تمیز کنید و یک خمیر سیلیکون خوب روی CPU و GPU بزنید. (در صورتی که در این زمینه حرفه ندارید می توانید از خدمات کامپیوتری های خوب استفاده کنید، هزینه خاصی هم نمی گیرند) 2. در صورتی که باز هم FPS دریافت نکردید کامپیوتر شما فرسوده شده است و به فکر سیستم جدید باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2020 (ویرایش شده) @Panahi سیستمت توسط علی حاک شد بای بده بمولا ویرایش شده October 27, 2020 توسط AMiREpiCure نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در October 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2020 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2020 در 5 ساعت قبل، Ali گفته است: 2. در صورتی که باز هم FPS دریافت نکردید علی جان راهی نیست مود اینفرنوس لانچر رو غیر فعال کنین یا یه آپشن براش بزارین؟ یا اینکه بتونیم مودشو تغییر بدیم. من نزدیکش میشم FPS ام پایین میاد و وقتی به نهایت سرعت میرسم که خیلی بیشتر البته نسخه ی بازی GTA SA هم از آرساکیا دانلود نکردم و از قبل داشتم. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2020 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، Ali گفته است: آخرین نسخه ویندوز 10 را از Soft98 دانلود کنید و نصب کنید. باسلام . ویندوز 10 FPS ام را پایین تر میاره و اینکار را 2 بار انجام دادم .(یعنی ویندوز را دو بار نصب کردم ) . در 8 ساعت قبل، Ali گفته است: . آخرین نسخه از درایور های خود را با برنامه Driver Booster (که از soft98 دانلود کنید) را نصب کنید. برنامه ی Ashampoo driver را از همین سایت قبلا دانلود کردم . و انجام شده قبلا . سافت 98 یکی از بهترین سایت هایی است که از هرچیز نسخه کرک شده داره و بازی را از همین جا دانلود کردم . ممنون ! قطعات هم که بعله!هفته قبل با دستگاه باد تمیز کردم و سرعت پاور بهتر شد . من کارت گرافیک حاضرم برای این کامپیوتر خریداری کنم اما نمیدونم بهترین کارت گرافیکی که روی سیستمم میخوره چی هست . Cpu integrated نیست . یادمه که یک اسلات PCIx16 روی مادربورد بود ((( (مادربورد P5KPL-AM/PS))) در سایت asus میتوانید دیگر مشخصات را ببینید . میشه لطفا کمکم کنید که کدوم کارت گرافیک و چه مشخصاتی بهتره بخرم واسش ؟ . اگه کسی میدونه بگه تشکر از شما . انسان های خوبی مثل شما خیلی کم پیدا میشه. ❤ اما CPU اگه e8600 پیدا بشه واسش میخرم که تاثیر خاصی بر روی Fps نمیزاره . ویرایش شده October 27, 2020 توسط Erfandf نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2020 (ویرایش شده) . ویرایش شده October 28, 2020 توسط Erfandf نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 ولی از نظر من برو یک کامپیوتر جدید ok کن نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2020 (ویرایش شده) ما هم که سیستممون خوبه پینگ بالای 300 میگیریم ایشالا که همتون جای FPSتون با جای پینگتون عوض بشه (مال من شد fps 100_____ping 40 ) ویرایش شده December 15, 2020 توسط ALIREZARM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.