Mohammadhadi ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهدم خداست. • توضیحات: اولن سلام. دومن اینکه آقا این چجور ادمینیه که فرق /q با هنگ کردنه سیستم رو نمیدونه که منو بخاطر اینکه non rp کردم موقعی که وانتد داشتم میندازه ادمین جیل میکنه.لطف کنید مدرکشون رو همینجا اراعه کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s16.picofile.com/file/8411036618/AG_SA_0026.jpg اطلاعات کاربری خودم این هستش: شکایتم رو پس میگیرم در 21 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهدم خداست. • توضیحات: اولن سلام. دومن اینکه آقا این چجور ادمینیه که فرق /q با هنگ کردنه سیستم رو نمیدونه که منو بخاطر اینکه non rp کردم موقعی که وانتد داشتم میندازه ادمین جیل میکنه.لطف کنید مدرکشون رو همینجا اراعه کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s16.picofile.com/file/8411036618/AG_SA_0026.jpg اطلاعات کاربری خودم این هستش: ][/url] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در October 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2020 یه ذره خجالت هم چیز بدی نیست. یه تذکر بهتون میدم به دلیل نقض قانون شکایت بی مورد و الکی! نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز بن) لطفا به سیستمتون هم بگید دقیقا موقعی که 1 تیر تا زندان رفتن فاصله دارید یادش نیفته بازیتون رو "هنگ" بکنه! 6 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 18, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده