Himmler ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان حاضر و یا غایب در سرور آرساکیا.میدونید سرور آرساکیا خیلی فرا تر از یه بازیه.درواقع خودش یه پا شبیه سازه زندگیه.من تو این سرور خیلی چیزا یاد گرفتم،خیلییی یعنی خیلی.خیلی جاها زمین خوردم خیلی جاها سرم کلاه رفت ولی، ولی الان بحث ما سر بدبختی هامونو از این جور چیزا نیست.بحث اصلی سر دوسته.من خیلی واضح میگم که تو این سرور خیلی ها هستن که واقعا دمشون گرمه.خیلی هام هستن که دمشون گرم نیس حالا ما با اینام کاری نداریم.شاید باورتون نشه ولی من تا الان تو این سرور حدود ۲۱ دوست جدید پیدا کردم که واقعا هم خیلی خوب و جالبه. حالا سوال من از شما اینه، چندتا دوست تو فرند شیپ بازی دارید؟؟؟ 2 2 نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 (ویرایش شده) کمیت مهم نی، کیفیت مهمه، با تجربه ای که دارم از اون 21 نفر حداقل 5 نفرشون یه روز زمینت میزنن، فقط هم دوستته که میتونه به زمینت بزنه، دشمنت اونقدر امارتو نداره ویرایش شده October 14, 2020 توسط AliAgent 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در October 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 این حرفتو که باید با طلا گرفت قابش کرد ولی ما فقط دنبال با کیفیتشم❤ 1 نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 در 2 ساعت قبل، amirjaxon گفته است: این حرفتو که باید با طلا گرفت قابش کرد ولی ما فقط دنبال با کیفیتشم❤ نمیشه با الماس یا چیز دیگه قابش کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در October 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2020 در 3 ساعت قبل، RealBadMan گفته است: نمیشه با الماس یا چیز دیگه قابش کنیم شما با هرچی که دوست داری قاب کن طلا دوست نداری الماسش کن نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 21:21، amirjaxon گفته است: با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان حاضر و یا غایب در سرور آرساکیا.میدونید سرور آرساکیا خیلی فرا تر از یه بازیه.درواقع خودش یه پا شبیه سازه زندگیه.من تو این سرور خیلی چیزا یاد گرفتم،خیلییی یعنی خیلی.خیلی جاها زمین خوردم خیلی جاها سرم کلاه رفت ولی، ولی الان بحث ما سر بدبختی هامونو از این جور چیزا نیست.بحث اصلی سر دوسته.من خیلی واضح میگم که تو این سرور خیلی ها هستن که واقعا دمشون گرمه.خیلی هام هستن که دمشون گرم نیس حالا ما با اینام کاری نداریم.شاید باورتون نشه ولی من تا الان تو این سرور حدود ۲۱ دوست جدید پیدا کردم که واقعا هم خیلی خوب و جالبه. حالا سوال من از شما اینه، چندتا دوست تو فرند شیپ بازی دارید؟؟؟ دوست که زیاده یه نمونه اش خودت که واقعا دمت گرمه. 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 21:21، amirjaxon گفته است: با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان حاضر و یا غایب در سرور آرساکیا.میدونید سرور آرساکیا خیلی فرا تر از یه بازیه.درواقع خودش یه پا شبیه سازه زندگیه.من تو این سرور خیلی چیزا یاد گرفتم،خیلییی یعنی خیلی.خیلی جاها زمین خوردم خیلی جاها سرم کلاه رفت ولی، ولی الان بحث ما سر بدبختی هامونو از این جور چیزا نیست.بحث اصلی سر دوسته.من خیلی واضح میگم که تو این سرور خیلی ها هستن که واقعا دمشون گرمه.خیلی هام هستن که دمشون گرم نیس حالا ما با اینام کاری نداریم.شاید باورتون نشه ولی من تا الان تو این سرور حدود ۲۱ دوست جدید پیدا کردم که واقعا هم خیلی خوب و جالبه. حالا سوال من از شما اینه، چندتا دوست تو فرند شیپ بازی دارید؟؟؟ @gtagtavv شاهین عزیز ! بچه خراسون . دمت گرم . عشقی ! @DANGERUSAli علی رفیق من . همکلاسی من . بچه یزدی خش ! خیلی باهام رفیقی و رو راست ! دمت خیلی گرم/ @Amirsattari با اینکه همکلاسیمی . امّا زیاد ازت خوشم نمیاد اذیتم میکنی . بی موقع حرف میزنی . زیاد حرف میزنی . زیاد هم تو کار ABUSE هستی امّا ازت راضیم . @MrAfshin بچه زرنگ شهره X (بهم نگفتی اهل کجایی :| ) هروقت میبینمت خوشحال میشم . یادمه اولین روزی بود که تو جزیره دیدمت و با علی رفتیم گردش خیلی خوش میگذره . ی وقت بای نده و آقای Mahziar123 کاش بای نمیدادی جات خالیه تو سرور @Smart با اینکه یک سال ازم بزرگ تری یادم هس که کلاس اول بودم میومدی خونه GTA VC فارسی بازی میکردیم .(در واقع خودت تنهایی) کلاس دوم ابتدایی بودم که اذیتم میکردی کلاس سوم مارو بردی پیشه لونه ی زنبور سنگ زدی توش در رفتی کلاس چهارم هم که میومدم خونتون واسه کشتی کلاس پنجم هم که کفتر تو خونمون بود پروندیش و از بابام شدیدا کتک خوذدم کلاس ششم هم زیاد ازت خبری نبود . امّا کمی مارو گمراه کردی کلاس هفتم هم که اصلا ازت خبری نبود و شروع کرده بودی به پلی دادن در آرساکیا کلاس هشتم هم ی سری میدیدمت و میگفتی که بای داده بودی. درضمن احصاب کشی داشته که بری اونور خیابون کلاس نهم هم که من اومدم به بازی . @Original رفیق پست (تاپیک) خوان و ی شخصیت خارج از بازی : Patrick_Star کسی که منو خنگول امّا باهوش پرورش داد آخر شب چیزی به ذهنم نمیرسه چقدر ایموجی زرد اضافه شد نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2020 @MrNinja @SuperMaN @83mehrdad83 1 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در October 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 21:21، amirjaxon گفته است: حالا سوال من از شما اینه، چندتا دوست تو فرند شیپ بازی دارید؟؟؟ تو فرندز شیپ آدم زیاد اد کردم ولی هیچ کدوم رفیق واقعی نیستن نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 در 12 ساعت قبل، Original گفته است: @MrNinja @SuperMaN @83mehrdad83 و @Sobi نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 میدونی یک روزی میفهمی دوست های زیادی پیدا نکرده بودی ، آدمای زیادی میشناختی نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 @TlGeR, @83mehrdad83 و @Original در 38 دقیقه قبل، SuperMaN گفته است: @TlGeR, @83mehrdad83 و @Original البته بگما رفیقام زیادن، 3 نفری که زود تر باهاشون دوست شدم هستن 1 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parsawww ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 21:21، amirjaxon گفته است: چندتا دوست تو فرند شیپ بازی دارید؟؟؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در November 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 21:21، amirjaxon گفته است: با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان حاضر و یا غایب در سرور آرساکیا.میدونید سرور آرساکیا خیلی فرا تر از یه بازیه.درواقع خودش یه پا شبیه سازه زندگیه.من تو این سرور خیلی چیزا یاد گرفتم،خیلییی یعنی خیلی.خیلی جاها زمین خوردم خیلی جاها سرم کلاه رفت ولی، ولی الان بحث ما سر بدبختی هامونو از این جور چیزا نیست.بحث اصلی سر دوسته.من خیلی واضح میگم که تو این سرور خیلی ها هستن که واقعا دمشون گرمه.خیلی هام هستن که دمشون گرم نیس حالا ما با اینام کاری نداریم.شاید باورتون نشه ولی من تا الان تو این سرور حدود ۲۱ دوست جدید پیدا کردم که واقعا هم خیلی خوب و جالبه. حالا سوال من از شما اینه، چندتا دوست تو فرند شیپ بازی دارید؟؟؟ 75 که ۱۰ تاش واقعین 1 نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrAfshin ارسال شده در November 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۹ در 00:27، Erfandf گفته است: @MrAfshin بچه زرنگ شهره X (بهم نگفتی اهل کجایی ) هروقت میبینمت خوشحال میشم . یادمه اولین روزی بود که تو جزیره دیدمت و با علی رفتیم گردش خیلی خوش میگذره . ی وقت بای نده نوکرتم ب مولا... عشقی ناموسا بچه کرجم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در November 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۹ در 00:27، Erfandf گفته است: @Smart با اینکه یک سال ازم بزرگ تری یادم هس که کلاس اول بودم میومدی خونه GTA VC فارسی بازی میکردیم .(در واقع خودت تنهایی) کلاس دوم ابتدایی بودم که اذیتم میکردی کلاس سوم مارو بردی پیشه لونه ی زنبور سنگ زدی توش در رفتی کلاس چهارم هم که میومدم خونتون واسه کشتی کلاس پنجم هم که کفتر تو خونمون بود پروندیش و از بابام شدیدا کتک خوذدم کلاس ششم هم زیاد ازت خبری نبود . امّا کمی مارو گمراه کردی کلاس هفتم هم که اصلا ازت خبری نبود و شروع کرده بودی به پلی دادن در آرساکیا کلاس هشتم هم ی سری میدیدمت و میگفتی که بای داده بودی. درضمن احصاب کشی داشته که بری اونور خیابون کلاس نهم هم که من اومدم به بازی . عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2020 در 31 دقیقه قبل، Smart گفته است: عجب دیگه نتونستم دهنمو ببیندم عذر☺ در 18 ساعت قبل، MrAfshin گفته است: نوکرتم ب مولا... عشقی ناموسا بچه کرجم What اها کرجی هستی ولی خونت تو ابرکوهه؟ اها ok ☺ نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrAfshin ارسال شده در November 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2020 در 1 ساعت قبل، Erfandf گفته است: دیگه نتونستم دهنمو ببیندم عذر☺ What اها کرجی هستی ولی خونت تو ابرکوهه؟ اها ok ☺ برعکس گفتی ، اصالت ابرکوه ، بچه و خونه کرج نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در November 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 21:21، amirjaxon گفته است: با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان حاضر و یا غایب در سرور آرساکیا.میدونید سرور آرساکیا خیلی فرا تر از یه بازیه.درواقع خودش یه پا شبیه سازه زندگیه.من تو این سرور خیلی چیزا یاد گرفتم،خیلییی یعنی خیلی.خیلی جاها زمین خوردم خیلی جاها سرم کلاه رفت ولی، ولی الان بحث ما سر بدبختی هامونو از این جور چیزا نیست.بحث اصلی سر دوسته.من خیلی واضح میگم که تو این سرور خیلی ها هستن که واقعا دمشون گرمه.خیلی هام هستن که دمشون گرم نیس حالا ما با اینام کاری نداریم.شاید باورتون نشه ولی من تا الان تو این سرور حدود ۲۱ دوست جدید پیدا کردم که واقعا هم خیلی خوب و جالبه. حالا سوال من از شما اینه، چندتا دوست تو فرند شیپ بازی دارید؟؟؟ 85 تا که ۶ یا ۷ تاش واقعیه نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali222 ارسال شده در November 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2020 سلام. قبلا یکی به من تو سرور مواد میخوای من گفتم اره. بعد 10k دادم بهش منو تا یه جا هایی برد بعد در رفت. منظور از این مطلبم این بود که گول نخوریم منه بد بخت گوش کردم به حرفش گفت 10 k بده 50k بفروش. خخخ. مواظب باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۳ در 10:43، Ali222 گفته است: سلام. قبلا یکی به من تو سرور مواد میخوای من گفتم اره. بعد 10k دادم بهش منو تا یه جا هایی برد بعد در رفت. منظور از این مطلبم این بود که گول نخوریم منه بد بخت گوش کردم به حرفش گفت 10 k بده 50k بفروش. خخخ. مواظب باشید منم قبلا .....(پارازیت ) اصلا کلا یادم رفت نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در November 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2020 در 3 ساعت قبل، Erfandf گفته است: منم قبلا .....(پارازیت ) اصلا کلا یادم رفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali222 ارسال شده در November 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2020 در 17 ساعت قبل، Erfandf گفته است: منم قبلا .....(پارازیت ) اصلا کلا یادم رفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در December 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 21:26، AliAgent گفته است: کمیت مهم نی، کیفیت مهمه، با تجربه ای که دارم از اون 21 نفر حداقل 5 نفرشون یه روز زمینت میزنن، فقط هم دوستته که میتونه به زمینت بزنه، دشمنت اونقدر امارتو نداره دقیقا 1 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiGThaT ارسال شده در December 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 21:21، amirjaxon گفته است: با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان حاضر و یا غایب در سرور آرساکیا.میدونید سرور آرساکیا خیلی فرا تر از یه بازیه.درواقع خودش یه پا شبیه سازه زندگیه.من تو این سرور خیلی چیزا یاد گرفتم،خیلییی یعنی خیلی.خیلی جاها زمین خوردم خیلی جاها سرم کلاه رفت ولی، ولی الان بحث ما سر بدبختی هامونو از این جور چیزا نیست.بحث اصلی سر دوسته.من خیلی واضح میگم که تو این سرور خیلی ها هستن که واقعا دمشون گرمه.خیلی هام هستن که دمشون گرم نیس حالا ما با اینام کاری نداریم.شاید باورتون نشه ولی من تا الان تو این سرور حدود ۲۱ دوست جدید پیدا کردم که واقعا هم خیلی خوب و جالبه. حالا سوال من از شما اینه، چندتا دوست تو فرند شیپ بازی دارید؟؟؟ امیر بمولا دلم تنگه برات ویرایش شده December 19, 2020 توسط Simp نقل قول welcome to hell لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.