MRBalaaCH ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر انرژی و مهربان و ساکت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 09:00 تا 12:00 و 15:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن و تلاش برای بهتر کردن بازی و برای کسب تجربه آمدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه دارم و بنظرم این جای مناسبی برای من است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بین 2 تا 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965045 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MK4 ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: شایان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5-6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:40-0:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهتر شدن و بهتر عمل کردن در بازی و نیاز داشتن به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای شروع این فکشن فکشن مناسبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965051 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaaHeL ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مودب و تابع و پایبند قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل علاقه ویژه ای که به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر می کنم باید فکشن جالبی باشد و می خواهم آن را تجربه کنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول My account: ☠ ✯ GanG Team TW لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965055 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guts ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ساکت و دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 7 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدر خوب و ممبر های بامرامی دارن و خاطره با فکشن یدکش و مکانیک دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کار و یدکشی ماشین ها و درآمد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ساکت و دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 7 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدر خوب و ممبر های بامرامی دارن و خاطره با فکشن یدکش و مکانیک دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کار و یدکشی ماشین ها و درآمد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ساکت و دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 7 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدر خوب و ممبر های بامرامی دارن و خاطره با فکشن یدکش و مکانیک دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کار و یدکشی ماشین ها و درآمد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ساکت و دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 7 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدر خوب و ممبر های بامرامی دارن و خاطره با فکشن یدکش و مکانیک دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کار و یدکشی ماشین ها و درآمد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ساکت و دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 7 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدر خوب و ممبر های بامرامی دارن و خاطره با فکشن یدکش و مکانیک دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کار و یدکشی ماشین ها و درآمد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ساکت و دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 7 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدر خوب و ممبر های بامرامی دارن و خاطره با فکشن یدکش و مکانیک دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کار و یدکشی ماشین ها و درآمد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار نقل قول . لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965056 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guts ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 3 دقیقه قبل، Guts گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ساکت و دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 7 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدر خوب و ممبر های بامرامی دارن و خاطره با فکشن یدکش و مکانیک دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کار و یدکشی ماشین ها و درآمد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ساکت و دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 7 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدر خوب و ممبر های بامرامی دارن و خاطره با فکشن یدکش و مکانیک دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کار و یدکشی ماشین ها و درآمد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ساکت و دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 7 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدر خوب و ممبر های بامرامی دارن و خاطره با فکشن یدکش و مکانیک دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کار و یدکشی ماشین ها و درآمد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ساکت و دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 7 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدر خوب و ممبر های بامرامی دارن و خاطره با فکشن یدکش و مکانیک دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کار و یدکشی ماشین ها و درآمد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ساکت و دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 7 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدر خوب و ممبر های بامرامی دارن و خاطره با فکشن یدکش و مکانیک دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کار و یدکشی ماشین ها و درآمد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ساکت و دوستی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 7 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون لیدر خوب و ممبر های بامرامی دارن و خاطره با فکشن یدکش و مکانیک دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به کار و یدکشی ماشین ها و درآمد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار عذر خواهی میکنم اینترنت ضعیف بوده و چندتا درخواست پشت سر هم اومده واقعا از لیدر و اعضای ارساکیا عذرخواهی میکنم بابت این مشکل نقل قول . لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965070 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
111 ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و با مرام و معرفت همچنین مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای کسب تجربه بیشتر در اقلیت های دیگر . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون لیدر خوب و خونگرم و فکشن خوبیه و علاقه دارم بهش. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به این اقلیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 نقل قول من از کارهای اشتباهم پشیمون نیستم از کارهای خوبی که برای افراد بی لیاقت انجام دادم پشیمونم. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965074 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Koman ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، آروم، شلوغ، صادق، تلاشگر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ - ۲۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عدم داشتن وقت برای فعالیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل علاقه زیاد و بودن در این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر میکنم هست چون قبلا در اینجا فعالیت کردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از ۱۰ بار نقل قول :𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 شب را سکوت اعتبار میبخشد، انسان را صبر...! لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965076 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WolfKiller ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال_دوست داشتنی_خوش سلیقه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00 تا 18:00)از 14:00تا18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتنه لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965078 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mjs ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 20:44، Ali گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان پرتلاش صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5-6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (12:00 _06:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:داخل فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این شغل رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اگه برم توی فکشنی کلی کار میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید1-6 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965117 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Decayin ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش قلب مهربان آرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کمک کردن به بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم و در آن موفق هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 یا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965127 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
blacklight ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:آرش • در چند کلمه خود را توصیف کنید:صبور مهربان فداکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بالای 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (15:00-19:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در اقلیتی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربیات بیشتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالای 3 بار ویرایش شده 5 ساعت قبل توسط blacklight نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965128 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Angus ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش بامرام مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوست داشتن به این اقلیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟خدمت به مردم آرساکیاگیم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟6بار نقل قول https://uploadkon.ir/uploads/a39c19_25VID-20250718-105552-486-0-.mp4 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965135 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamad78 ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:14 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کمک به سرور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965139 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Homayra ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با استعداد و کاربلد و حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP10 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری ویرایش شده 5 ساعت قبل توسط Homayra نقل قول My account: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965143 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mjs ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان پرتلاش صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:داخل فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): از محیط این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه ی زیادی دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنیدبیش از 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965146 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matiin ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و با اعتماد به نفس و مردم دوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 یا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: من قبلاً در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون از این فکشن خوشم میاد و دوست دارم به مردم کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم به مردم کمک کنم تا راحت بازی کنند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ + ۸ بار نقل قول 𝕄𝕪 𝔸𝕔𝕔𝕠𝕦𝕟𝕥 𝕄𝕪 𝕓𝕣𝕠 𝕒𝕔𝕔𝕠𝕦𝕟𝕥 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965154 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EHossein ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آروم و مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساس میکنم که لایق این فکشن هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965162 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TomPlatz ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد - با ادب - شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا به آن علاقه مند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965171 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaiZeR ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: صدرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13.00-(19.00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میخوام فکشن های بالاتری برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه میخواهم به مردم کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 تا 8 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965190 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BANDERI ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل سن واقعی: 14 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00-11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:..... • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوبی داره و علاقه مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3+ نقل قول My account My friends لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965192 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoltanMaMad ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 24 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام کاری با کسی ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت ۱۲ تا ۲۴ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مال خیلی وقت پیشه استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): مناسب منه میخوام به پلیرا کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قوانینشو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965197 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Talkhi ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ارمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965200 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
meityy ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: کوروش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باحال-خونسرد-فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰-۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون فکشن خوبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون به ان علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰بار ویرایش شده 4 ساعت قبل توسط meityy اشتباه نوشتاری نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965202 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lShiraz ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی:ارشام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با هوش با ادب. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 & 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست دارم به این فکشن بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای خدمت به آرساکیاگم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965208 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehshad ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۰ • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران - باجنبه - توانا - خوش اخلاق - مهربان - آرام - پرتلاش - خدادوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:2fw • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مند بودن درآمد بنظرم میتونه تجربه خوبی در این فکشن کسب کنم و به خوبی اکتیویتی بزنم و به سرور خدمت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمعنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/15-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/626/#findComment-965209 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.