EzraeeI ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ساکت، پرحرف، باحوصله و پرخاشگر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): در اومدن از بیکاری و سرگرم شدن با فعالیت آن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن و قانون مدار بودن. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali0 ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوش اخلاق مسعولیت پذیره • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:30- 01:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد به این فکشن و خوب بودنش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقم زیاد هست و هدفم رسیدن به رنک 5 هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول https://uploadkon.ir/uploads/7a2901_25gif-epic-uzumaki-1359935.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: ملیکا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - خودمونی - مهربون - فردی پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ۱۲:۰۰ تا ۲۱:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست دارم دکتر باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخوام رنک ۲ بگیرم و لیدره خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی با مرام دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1تا5 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5بار نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTiin ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: ابوالفظل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ.باجنبه.فعال.مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ الی ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳ الی ۱۵ یا ۲۰ الی ۲۳ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای رفتن به دسته متوسط که رنک ۱ کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و فعالیت میکنم و واردم به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳+ نقل قول 𝙏𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙖𝙠𝙚 𝙪𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙢𝙤𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙥𝙪𝙩 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙩𝙤 𝙨𝙡𝙚𝙚𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Champion ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کمک به پلیر ها و علاقه مند به مدیک • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مندی به این شغل • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yujin ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱6 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - خودمونی - مهربون - فردی پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ۱۲:۰۰ تا ۲۱:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست دارم دکتر باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخوام رنک ۲ بگیرم و لیدره خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استراحت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5,بار نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
itachiuchiha ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شاد،مهربان،ارام،بااعتماد به نفس،خوش قول،صمیمی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00تا00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:80fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه آم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با اخلاقم ساز گار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 ویرایش شده 18 ساعت قبل توسط itachiuchiha نقل قول Myacc: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عیسی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق خوش رفتار مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00تا00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تنوع و تجربه دیگر فکشن ها • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مندی به سیستم /Heal • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟فکشن راحتیه و میشه اکتیویتی ها رو راحت فول کرد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3بار ویرایش شده 18 ساعت قبل توسط ISA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: پدرام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، خوش قلب، صمیمی، شوخ طبع، حامی حقوق حیوانات، نژاد پرست، اهل نماز و دعا، مغرور، جذاب، خوشتیپ، با مرام، وطن دوست، اهل شعر و غزل، حامی سیاه پوستان کِنیا، حامی مظلومین، حامی مظلومین غزه، زیبا، معتاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:000 - 18:08 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): حس میکنم فکشن خیلی خوبی هست برام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به قوانین اون مسلط هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +15 بار نقل قول کسی به ما شک داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArMeD ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ارتین • اسم واقعی: 17 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صببور خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استراحت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای گذردان وقت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: علی رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق صبور گانر با انگیزه و خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه کسب تجربه و علاقه مندی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تجربه داشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۶ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: علی رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، پر انرژی، خستگی ناپذیر، کمی هم خستگی پذیر، دوستدار آرساکیا، با مرام و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکلات • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه): این فکشنو دوست دارم و علاقه دارم و جای مناسبی میتونه باشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم و علاقه دارم اینجا باشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +30 نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoReM ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:با ادب صبور مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):15:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و کمک به مردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cevin ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل سن واقعی:18 • اسم واقعی:ا امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:مسئولیت پذیر خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متغیر از یک ساعت بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):16:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:مشکلات فنی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قبلا در این فکشن بوده ام و علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مسئولیت پذیر و علاقه مند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatinHo3eini ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: شروین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور عاشق باوفا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مفیده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول GLX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza69669 ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید:فعال.با استعداد.شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به شغل ثابت نیاز دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعالیت زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rezarg ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و مهربان و سریع • روزانه چقدر بازی می کنید؟7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 23:00-13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:قبلا فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون سریع هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور. مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این اقلیت علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید:مقرراتی-شوخ طبع-تنها-اکتیو-لگ پلیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بای داده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):مدیک عشقمه و همه چیشو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تایمشو دارم و فعالم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ یکی دوبار نقل قول پس هر کس مردم را شناخت...گوشه گیری را انتخاب کرد.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMOEHSAN ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: احسان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صبور خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ساعت ۳ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ الی ۱۵ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱۰+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza69669 ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید:فعال.با استعداد.شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به شغل ثابت نیاز دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعالیت زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MATEN ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و استعداد دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.