UnSolved ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عشق رول پلی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اینجا از نظرم از بقیه بهتره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 2 بار نقل قول 𝓓𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽𝓮𝓿𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓷𝓸 𝓶𝓪𝓽𝓽𝓮𝓻 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓪𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری " از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با لیدرش حال میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheKinG ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 @matinAkb @AlBeRT با درخواسته شما موافقت شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: داوود • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پر کار و صادق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به پزشکی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مسیولیت پذیری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLeR ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:14 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): زیاد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 100 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheKinG ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 @alikiaee @DeLeR با درخواسته شما موافقت شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Christhand ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفانه • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9تا پاسی از شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ملیسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9تا ضبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9تا پاسی از شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. نـہ مثل خدا یـکتا نـہ مثل شیـطان مغرور .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshia13 ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 • سن واقعی:14 • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تلاش کن • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱ تا ۵ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون جای خوبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون آدم با هوشی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
emadasiaban ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17• اسم واقعی: حسام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 تا 14 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم بهش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم بهش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +2 نقل قول "! Ne mutlu Türküm diyene" ???? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://agsa.arsacia.ir/players/bars/EmaD.png † EmaD † لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arminrazi ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک آدم سریع و عاشق کار گروهی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ : 2به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12تا 13/ 18 تا 19 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم به بقیه کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میخام به دوستانی که در حال مرگ هستند کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار به بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MarSeL ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرشا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب بی ادب بامزه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2تا3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
behradbh ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: بهراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت الی بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 الی 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):خدمت رسانی به مردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کمک به کسانی که نیاز دکتر دارند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
salarqaz ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سالار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ هرچقدر که بشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-14:00 ، 17:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه توانایی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه توانایی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3تا5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohsenmomeni ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 .سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳یا۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم به مردم کمکم کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳یا۴ نقل قول ادب نشنانه ترس نیست S0A لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: محمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: حاج رضا ارتگا توصیف نمیشه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ بی ادعاییم اما کابوس مدعیانیم نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15 - 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 25 نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سپهر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و کاربلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغییر هست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضو فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون با قوانین اشنایی کامل دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار سختی نداره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gitar ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: جواد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد،سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدودا ۵الی۶ ساعت متغیر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00_20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن ب این فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم و آسان است و درآمد خوبی دارد. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2-3 نقل قول *و حسابی ک به شدت خالیست* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALIREXW ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بسیار زحمت کش و خوش برخورد با بازیکنان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای کمک به هموتانم و اینکه به جون انسان ها اهمیت میدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون حس میکنم باید به بقیه کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad20202021 ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام مشتی گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که فکشن خوبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 یا 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anita ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: آنا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم منظم وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 7 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینطوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +20 ویرایش شده March 10, 2021 توسط anita نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlimShady ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: Pouria • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوبی هستم - صبور هستم - باحالم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول Why Be A King When You Can Be A God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheKinG ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 @AryaS @arshia13 @emadasiaban @arminrazi @MarSeL @behradbh @salarqaz @Mohsenmomeni @ORTEGAشما در اقیلیت دیگری هستید. @Eblis @xSepehr @anita @SlimShady با درخواسته شما موافقت شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HawMewD ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: VaHiD • اسم واقعی: 14 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با هوش || مهربون || خواننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FW داشتم پسرم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنک 2 دسته ی ملایم رو بگیرم بعد برم LSV • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorist ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16• اسم واقعی: محمد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد،سخت کوش• روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم.• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم.• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون علاقه دارم.• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ خیلی نقل قول ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ سکوتم بخاطره شخصیت خودمه وگرنه بعضیا که خیلی زیر سوالن! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.