Mex ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب . صبور . اعتماد ب نفس بالا . رو راست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 12:00 - 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ احساس میکنم توی این فکشن بهترم و علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1-2 بار ویرایش شده January 20, 2021 توسط MILADemone تصحیح کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amuahmad ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: احمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باجنبه باحال صبور و خوشحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از13:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این فکشن را دوست دارم و بی چیده نیست.راحته.درامدش خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ راحته.درامدش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2_3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00_24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نووب بودن لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه به نظر من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار ویرایش شده در 50 دقیقه قبل توسط ToToN نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 @Outis درخواست عضویت شما تایید شد در صف قرار گرفتید @huntermana درخواست عضویت شما تایید شد در صف قرار گرفتید @MILADemone درخواست عضویت شما تایید شد در صف قرار گرفتید @amuahmad درخواست عضویت شما تایید شد در صف قرار گرفتید @ToToN درخواست عضویت شما رد شد شما داری Faction Punish هستید نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mex ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: سهراب • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب . صبور . اعتماد ب نفس بالا . رو راست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 12:00 - 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ احساس میکنم توی این فکشن بهترم و علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1-2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ario1385 ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آریو • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نصف روز • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9 صبح تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل نداشتن اینترنت چند روز نبودم کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrm1389 ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: محمد از مشهد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): مدیک دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول خوبی میده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGa ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب و دوست دارم بیام مدیک • روزانه چقدر بازی می کنید؟3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ ظهر تا غروب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ رنک آپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینطوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول زندگی مِثلِ تاس میمونه اِمروز حکم میکنی فردا اِلتماس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rouzbeh ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: روزبه • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ساده و پاکدل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:گند زدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ehsan138500 ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: محمداحسان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: به قوانین بازی عمل میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1تا2ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): Xx:xxتاXx:xx • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1تا2 دوبار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نمیتونم زمان بگم چون هر وقتی بشه میام تو بازی • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل امتحانات مدرسه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار بیشتر بنده 1 FP دارم اگر میشه Accept کنید و من بعد از 2 FP اماده ی تست ام. در 15 دقیقه قبل، ToToN گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نمیتونم زمان بگم چون هر وقتی بشه میام تو بازی • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل امتحانات مدرسه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار بیشتر بنده 1 FP دارم اگر میشه Accept کنید و من بعد از 2 FP اماده ی تست ام. دوستان ucp باگ خورده الان fp من 1 هست اینجا 2 نشون میده ویرایش شده January 21, 2021 توسط ToToN :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 (ویرایش شده) @MILADemone درخواست عضویت شما تایید شد در صف قرار گرفتید @Ario1385 درخواست عضویت شما تایید شد در صف قرار گرفتید @mrm1389 درخواست عضویت شما تایید شد در صف قرار گرفتید @amiramir0022 درخواست عضویت شما تایید شد در صف قرار گرفتید @rouzbeh درخواست عضویت شما رد شد شما دارای FP هستید @ehsan138500 درخواست عضویت شما تایید شد در صف قرار گرفتید @ToToN درخواست عضویت شما رد بعد از پاک شدن FP مجدد پست بزارید ویرایش شده January 21, 2021 توسط MaD نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WineDeD ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: احمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6-8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت خاصی نداره ولی شب ها بیشتر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم جایی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون جای خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نمیتونم زمان بگم چون هر وقتی بشه میام تو بازی • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل امتحانات مدرسه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnSoLiN ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: اریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 در 5 دقیقه قبل، ToToN گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نمیتونم زمان بگم چون هر وقتی بشه میام تو بازی • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل امتحانات مدرسه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnSoLiN ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 27• اسم واقعی: آرام• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد و اجتماعی و کاملا تابع قوانین• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 تا 12 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 04:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به اقلیت های جدید• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم و پیشرفت کنم که بتونم به درجه های بالا برسم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم وظیفه هاشو به خوبی انجام دهم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 5 بار ویرایش شده January 22, 2021 توسط Coffee نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Whiskey ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: Esi • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنک ۲ بگیرم ، برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول ???????# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ehsan138500 ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: [/ur • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خکش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱تا۲ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): xx:xxتاxx:xx • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میشناسمش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱تا۲بار ویرایش شده January 22, 2021 توسط ehsan138500 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CarlJohnson444 ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مشتاق _ کنجکاو _ اهل سفر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم تاحالا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنک دو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamad12 ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پرتلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت یا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 02:00-07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 @WineDeD @N0B0DY @mahdiyar200422 @Coffee @LuCaS درخواست عضویت های شما تایید شد در صف قرار گرفتید @ToToN درخواست عضویت شما رد شد در فکشن دیگری هستید نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: شاهین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، باهوش ، لذت از ماشین ، بازی زیاد میکنم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:30 تا 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبوده • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای خدمت و رفتن به دست متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست : دلایل خواص • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ مشخص نیست. نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.