vaik ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: × • توضیحات: من تاحالا گلد از کسی نخریدم و ساز کارش نمی دونستم به ایشون زنگ زدم گفتن ۴۵۰کا ترنسفر(انتقال) کن تا گلد برات بفرستم ... من اول شک کردم ولی رضایت منو جلب کردن و من به ایشون ۴۵۰ کا از بانک انتقال دادم بعد از انتقال پرسیدن کجایی گفتم بانک lv بعد گفتن اوکی و با شکلک گوشی قطع کردن ... • مدارک (فیلم یا عکس): و و و در آخر من منتظر ۴۵۰کا هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در October 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2020 (ویرایش شده) با سلام شکایت شما رد شد. لطفا شکایت خود را در اینجا بیان کنید. بسته شد. ویرایش شده October 11, 2020 توسط Hail ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده