VenTuRe ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: @Markeloff • توضیحات: من به خدا چندین ماه فک کنم 4ماه شده باشه تو صفم و هر 3روز پست میدم.الانم نوبت منه.به این زنگ زدم میگم از من تست میگیری ؟میگه نه:| • مدارک (فیلم یا عکس) ویرایش شده October 1, 2020 توسط yousefe418 شاهد ها زیادن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 با سلام لیدر مربوطه 24 ساعت فرصت جهت ارسال مدارک و توضیحات را دارا هستند. You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 (ویرایش شده) با عرض سلام خدمت مدیریت محترم ایشون ازشون تست گرفتم و رد شدن! و در ضمن ایشون دوباره پست گذاشتن نوبتشون نشده. اگر شما لیدری و میدونی نوبت کیه بفرما جای من لیدری کن ویرایش شده October 2, 2020 توسط djamer King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در ضمن بنده در زیر درخواست عضویت شما بزرگ و با رنگ قرمز یک نکته نوشتم پس باید توجه کنی دوست عزیز http://uupload.ir/files/wq5_capture_2020_10_02_14_08_11_382.png King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 با سلام شکایت شما رد شد. +هر دو شما به دلیل اسپم اخطار دریافت کردید. موفق باشید+بسته شد You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده