ZombieRanger ارسال شده در September 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2020 اطلاعات کاربری: اطلاعات کاربری کسی که از او شکایت دارید: اطلاعات کاربری شاهدین: توضیحات: برنده شدم جایزه (Gold 200) رو نداد ادمین مسابقه: .Tiger نقل قول ناداوری یا ناحقی در مسابقات و یا انتخاب برنده پیش از شروع مسابقات ممنوع می باشد (مجازات: 3 روز محرومیت) • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArshiaGamer84 ارسال شده در September 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2020 در 5 دقیقه قبل، ZombieRanger گفته است: اطلاعات کاربری: اطلاعات کاربری کسی که از او شکایت دارید: اطلاعات کاربری شاهدین: توضیحات: برنده شدم جایزه (Gold 200) رو نداد ادمین مسابقه: .Tiger • مدارک (فیلم یا عکس): با سلام و عرض ادب برنده اقایی به نام aminzz شد ادمین تیگر امد و گفت این شخص را وینر کن گفتم وینر یک نفر دیگه است من گفتم پس به او جایزه نمیدهمhttp://"C:\Users\arshya\Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP\screens\AG-SA-0045.jpg" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DxviL ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۹ در 20:56، ArshiaGamer84 گفته است: با سلام و عرض ادب برنده اقایی به نام aminzz شد ادمین تیگر امد و گفت این شخص را وینر کن گفتم وینر یک نفر دیگه است من گفتم پس به او جایزه نمیدهمhttp://"C:\Users\arshya\Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP\screens\AG-SA-0045.jpg" من وینر شدم ولی ندادن به من گلد رو CryBaby لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crysis ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 با سلام شکایت در حال برسی است صبر کنید ❈❴- اڰِه ټُ خَټمِ ایـטּ ګآݛایۍ مآ؏ سٖاݪڰَړډِشٖیمٖ حٰجے لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArshiaGamer84 ارسال شده در October 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 شما برنده شدید ولی ادمین تیگر گفت یک نفر دیگر را وینر کنم اگر شکاین ان شخص را قبول نکنن ۲۰۰ گلد را به شما میدهم من خودم دارم میگم وینر شما هستید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crysis ارسال شده در October 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 با سلام @MamaliO در اولین فرست فیلم ایونت برای من بفرستید با سلام فرد مجازات شد ممنون از شکایت شما بسته شد ❈❴- اڰِه ټُ خَټمِ ایـטּ ګآݛایۍ مآ؏ سٖاݪڰَړډِشٖیمٖ حٰجے لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده