Hello ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایشان در این EVENT سه نفر را هلپر کرده بود بعد تمام تیر هایی که با rocket launcher شلیک می شد به سمت ماشین ها بود نصف ماشین ها به این صورت نابود شده اند بعد 2 تا ماشین باقی ماند اند این دوتا ماشین با هم برخورد کردند 5 نت تیر rocket launcher به سمت من اومد لطفا پیگیری کنین • مدارک (فیلم یا عکس): Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 من با مینی گان هم میتونم بزنمت برو قانون ها رو بخون ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 در 13 ساعت قبل، Arshiyamo گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایشان در این EVENT سه نفر را هلپر کرده بود بعد تمام تیر هایی که با rocket launcher شلیک می شد به سمت ماشین ها بود نصف ماشین ها به این صورت نابود شده اند بعد 2 تا ماشین باقی ماند اند این دوتا ماشین با هم برخورد کردند 5 نت تیر rocket launcher به سمت من اومد لطفا پیگیری کنین • مدارک (فیلم یا عکس): مدرکم نداره داداش ایشون میتونه با موشک بزنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 در 6 دقیقه قبل، AmiRKinG گفته است: مدرکم نداره داداش ایشون میتونه با موشک بزنه اصلا اگه قبول بشه که نمیشه نه مدرک داره هم فیلم دارم ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 در 14 ساعت قبل، Arshiyamo گفته است: بعد تمام تیر هایی که با rocket launcher شلیک می شد به سمت ماشین ها بود پس کجارو بزنه؟:| بعدشم شما باید مدرک داشته باشی که ایشون ایونت برگزار کرده ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HotChocolate ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۸ در 10:38، EarlAmin گفته است: پس کجارو بزنه؟:| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crysis ارسال شده در October 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2020 با سلام مدارک شما کامل نیست شکایت رد میشه بسته شد ❈❴- اڰِه ټُ خَټمِ ایـטּ ګآݛایۍ مآ؏ سٖاݪڰَړډِشٖیمٖ حٰجے لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده