Alireza ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من وانتد کیل بودم که ایشون 2بار کوبیدن به من که وارن هاشم مشخصه بعد وانتد رمینگ آن کاپ کار میدهند • مدارک (فیلم یا عکس): ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 با سلام لیدر @MobinNeD 24 ساعت برای ارسال مدارک و توضیحات فرصت دارید. 1 1 You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobinNeD ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 با سلام حق با شما دوست عزیزه من اشتباه کردم و نباید این وانتدو به شما میدادم. بنده باید به یکی دیگه این وانتدو میدادم که اشتباهی به شما دادم چت ها زیاد بود و انسانم جایزالخطاس. عذر میخوام بابت اشتباهی وانتد دادن به شما، ولی یک وانتد ارزش شکایت نداشت یا علی از مکافات عمل غافل مشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 با سلام مجدد شکایت شما قبول و لیدر مجازات شدند. موفق باشید+بسته شد You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده