سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در September 25, 2020 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: خب با سلام اقای کیا من [TopActivity] فکشن بودم اسکور +5 تا 10 هم بودم الان شما میگید داخل وار 3 بار نبودید اگه مدرکی دارید برای مشخص کردن این که من در وار نبودم برای ادمین مربوطه @RuBicK ارسال نمایید با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 با سلام لیدر مربوطه 24 ساعت فرصت جهت ارسال مدارک را دارا هستند. You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در September 25, 2020 سازنده سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 با تشکر از ادمین مربوطه @RuBicK بابت پیگیری. سلامی مجدد ادمین مربوطه @RuBicK وقت فرستادن مدارک تمام شد و هیچ مدراکی فرستاده نشد ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 با سلام. بنده دسترسی به سیستم ندارم و مدارک به طور تمام و کمال در سیستم موجود هست، تقاضای وقت بیشتر دارم. (با گوشی هستم) http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 لیدر مربوطه تا اتمام زمان مرخصی فرصت ارائه مدرک را دارند. You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 با سلام مجدد شکایت شما رد شد موفق باشید!+بسته شد You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده