KingAp1383 ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من توی event اول شدم و وقتی گفتم جایزه رو بدید گفتن به حسابت واریز میکنم ولی هنوزم واریز نکردن price=15.000$ • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 اول از همه بنده هلپر ایونت بودم و نه مسول برگزاری ایونت و با توجه به اینکه ایشون هی کرش میشدن ایونت رو استپ کردند ولی شما چند ثانیه مونده به پایان شما سوار شده بودید. ایشون که مسول بودن ایونت رو به دلیل مشکلاتی لغو کردن که در کل نباید جایزه ایی هم داده میشد. نکته بعدی 15هزار دلار برای 3 نفر بود و نفری 5هزار دلار جایزه بود. نکته سوم هم عکسی نیست که نشون بده ایونتی توسط بنده برگزار شده و اگر هم عکسی داشته باشید مشخصه که بنده فقط هلپر هستم و پول دست من نبود که من اونجا واریز کنم. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingAp1383 ارسال شده در September 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 خب آقای محترم خودت داری میگی چند ثانیه قبل از استپ شدن اونت،من اونت رو بردم پس باید جایزه رو بگیرم اوکی 5هزار دلار بده لا اقل و در آخر هم برای من مهم نیست تو پول رو میدی یا اون من فقط پولرو میخوام اینکه میگی عکسی نیست که نشون بده اونتی بوده یا نه هم خودت قبلش داری میگی هلپر بودم پس اونتی بوده و در چت ها هم مشخصه که داریم راجبه اونت صحبت میکنیم شما هم گفتی PRICE رو میدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم دفاعیه ی بازیکن Taxi G قابل قبول بود و شکایت شما رد شد. اگر مدرکی دارید که برگزاری مسابقه را توسط بازیکن Taxi_G و برنده شدن شما را ثابت میکند در تاپیک جدید به اشتراک بزارید. بسته شد. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده