2 ارسال در این موضوع قرار دارد

با توجه به اینکه پستی که داخل بخش مشکلات کاربری ارسال کردم پاسخی داده نشد تصمیم گرفتم پست رو در این بخش ارسال کنم . لطفا پستی هم که در بخش مشکلات کاربری ارسال کردم حذف کنید .

----------------------------------------------------

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Mahdi_yaghi.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Sk%5BR%5DleX.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:  ---------

• توضیحات: 

امروز من یک خونه برای فروش داشتم که یه نفر بهم برای خرید خونه زنگ زد و ایشون به من گفت بیا خونه که شاید خونه رو ازت بخرم . من هم رفتم خونه و ایشون اول گفت که خونه گرونه و فلانه ، و بعد سر قیمت 190k توافق کردیم که من خونه رو به ایشون بفروشم . من قیمت خونه رو 190k گذاشتم اما ایشون به من گفت که بزن : sellhouse 106 190000/ که درخواست بهش بدم برای خرید خونه و ایشون خونه رو بخره ، من هم تا حالا اینطوری خونه نفروخته بودم و فکر کردم که برای فروش خونه هم میشه درخواست داد و اون دستور رو زدم و دیدم که خونه با قیمت $106 برای فروش گذاشته شد و ایشون خونه رو فورا با این قیمت خرید . البته ناگفته نماند که ایشون برای فروش همین خونه آگهی داده !

از ادمین محترم خواهش دارم که سریعا با ایشون برخورد کنند و خونه رو به من برگردونند .

• مدارک (فیلم یا عکس): 

sa_mp_032.png

sa_mp_033.png

sa_mp_035.png

sa_mp_036.png

sa_mp_037.png

sa_mp_038.png

sa_mp_039.png

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

شکایت شما رد شد ( طبق قوانین ما مسولیتی در قبال اموال از دست رفته و سهل انگاری شما نداریم، از حالا به بعد معاملات خود را زیر نظر ادمین انجام دهید )

بسته شد.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.