KingAp1383 ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این 2 نفر خلاف اومدن و به ماشین من زدن بعدش پیاده شدن و یکیشون یعنی afee ماشین من رو که phoniex هستش رو سوار شدن و نیتروی اون رو استفاده کردن بعدش این آقا یعنی moltafet اومدن یه تفنگ درست کردن و ماشین من رو منفجر کردن و بعد هم من رو کشتن • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fadaei ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 میتونستی ماشینتو lock کنی و میتونستی call 110 بدی ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد. دلیل: برای کشته شدنتون شما میتوانستید از دستور (Call 110/) استفاده کنید. در رابطه با دزدیده شدن ماشینتون شما میتوانستید ماشینتون رو قفل کنید. بسته شد. ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده