Crush ارسال شده در September 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2020 - موضوع: یه عکس قشنگ دیگ - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) مورد خاصی در نظر ندارم. - نوشته روی عکس: CaNceL - توضیحات بیشتر: لطفا کلمات رو اینطوری بنویسید CaNceL ممنون. میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 (ویرایش شده) سلام امروز سفارشتو انجام میدم. یه عکس قشنگ و نوشته CaNceL دیگه؟ @Cancel ویرایش شده September 15, 2020 توسط Panahi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در September 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 در 22 دقیقه قبل، Panahi گفته است: سلام امروز سفارشتو انجام میدم. یه عکس قشنگ و نوشته CaNceL دیگه؟ @Cancel بله ممنون. میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 با سلام. @Cancel عزیز ، سفارش شما انجام شد. نقل قول آواتار شما : آواتار (اندازه 149 در 149 پیکسل مطابق استاندارد ها) : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 در 4 دقیقه قبل، Panahi گفته است: با سلام. @Cancel عزیز ، سفارش شما انجام شد. ساده و شیک عالی شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 در هم اکنون، AMiREpiCure گفته است: ساده و شیک عالی شده زدم تو خط طراحی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در September 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 در 12 دقیقه قبل، AMiREpiCure گفته است: ساده و شیک عالی شده عزیز من مص مال خودت میخاستم نه عکس خالی. میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در September 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 در 10 دقیقه قبل، Panahi گفته است: عزیز بنده طراح گیف ( عکس متحرک ) نیستم. میتونید از گرافیست مجموعه جناب @AMiREpiCure و از طراح حرفه ای مون @Mary کمک بگیرین. خودتون هم تایید کردین و گفتین که عکس ساده باشه با یه نوشته CaNceL که منم انجام دادم. توی توضیحات پست درخواست آواتار باید طبق سلایقتون توضیح میدادین چی باشه و چه شکلی. من هم به سلیقه خودم براتون طراحی کردم. باشه ممنون ازت میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 در 23 دقیقه قبل، Cancel گفته است: عزیز من مص مال خودت میخاستم نه عکس خالی. لوگو میخاید؟ شما میتونید لوگو یا چیزی که مد نظرتون هست رو بگید تا من درست کنم شما هرچی بیشتر راجب اون چیزی که میخاید توضیح بدید ما بهترشو به شما تحویل میدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در September 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 در 5 دقیقه قبل، AMiREpiCure گفته است: لوگو میخاید؟ شما میتونید لوگو یا چیزی که مد نظرتون هست رو بگید تا من درست کنم شما هرچی بیشتر راجب اون چیزی که میخاید توضیح بدید ما بهترشو به شما تحویل میدیم مص مال خودت دیگ فقط بنویسی CaNceL میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 در ۱ ساعت قبل، Cancel گفته است: مص مال خودت دیگ فقط بنویسی CaNceL لوگو با گیف؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در September 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 در 2 ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: لوگو با گیف؟ گیف داش میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 @Cancel عزیز سفارش شما آماده شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در 28 دقیقه قبل، Panahi گفته است: عزیز ایشون میخواستن نوشته ی روی عکس به شکل CaNceL باشه نه Cancel عجب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 بفرمایید: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده