SkRLeX

تبلیغ کردن deadpool

3 ارسال در این موضوع قرار دارد

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Sk%5BR%5DleX.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: %28%28%28DEADPOOL%29%29%29.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: تبلیغ ددپول مدارک در لینک زیر

• مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8298222718/Tablig_Deadpool.rar.html

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در ‎6‎/‎19‎/‎2017 در 15:18، SkRLeX گفته است :

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Sk%5BR%5DleX.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: %28%28%28DEADPOOL%29%29%29.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: تبلیغ ددپول مدارک در لینک زیر

• مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8298222718/Tablig_Deadpool.rar.html

با سلام .

ایشون به من 500k پول قرض دادن و من  ایشون رو فایند کردم که به ایشون پولامو پس بدم و ایشون یکم دیر تایپ میکرد بهشون گفتم ای دی تلگرامتونو بده (که منظورم این بود با ویس صحبت کنیم) بعدش ایشون فکر میکرد من پولاشو بالا کشیدم و بهش پس نمیدم اگر در مدارکی که اقای Sk[R]leX دادن دقت کنید میبینید من بهشون گفتم نامردی نکردم و ایشون فکر میکردند که من پوشاشون رو پس نمیدم هی بهم میگفتن بدون نامردی منم اگه دقت کرده باشین در ss ها بهشون گفتم من نامردی نکردم و من اصلا حرف تبلیغ یا چیز دیگه نزدم ! چطوری شما میگی من تبلیغ کردم تبلیغ چی کردم ؟! الان ss هایی که شما دادی اصلا هیچ ربطی نداره ایشون ب من پول قرض داده بودن منم داشتم میگفتم بیاید تلگرام تا اونجا راحت تر صحبت کنیم ,( در یکی دیگر از ss ها من گفتم Team speak دارین ؟ ایشون گفتن نه اصلا نمیدونم چی هست و منم پیشنهاد تلگرام دادم)

لینک به ارسال

با سلام

شکایت شما رد شد ( ارتباط در تلگرام اشکالی ندارد )

بسته شد.

لینک به ارسال

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.