MyOwnRules ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: @LearninG • مدارک (فیلم یا عکس): داخل Paintball گود مود میزنه رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 عزیز بنده Report باز شده بود برام بهم گفت goto کن بعد از گوتو goback دادم همچنین در عکس معلومه بنده گان دستم نیست در 2 ساعت قبل، MyOwnRules گفته است: داخل Paintball گود مود میزنه GOOD MOD دادا پینتبال نبودم DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در September 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 تا کی دروغ اگه بازه باید مدرک داشته باشی که باز بوده من مطعمانم در اون ساعت ریپورتی باز نبوده واست رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در September 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 1:مطمئنم* 2: من نمیدونستم فردی که ریپورت داده داخل PB بوده که حالا بخوام مدرک بگیرم براش. 3: من بعد از اینکه دیدم شخص ریپورت داده داخل PB هست سریعا goback کردم و منتظر موندم که PB تموم بشه DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 13, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 درود طبق مدرک ارسالی شما اسلحه ای در دست ایشان دیده نشد. مدارک کافی نیست. شکایت شما رد شد. تاپیک بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده