KoMaiL ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 (ویرایش شده) من از خودت هم بیشتر ، فکرِ تو بودم از آنچه می آید سرم ، با رفتنت گفتم گفتم که هرکاری کنم ، یادِ تو می افتم انقدر گفتم باش ، گفتم باش گفتم که بر هرچه اصراری کنم ، یادِ تو میفتم یادِ تو میفتم تولدم مبارک کادو یادت نره @Sami امسال آشغال ترین سال تولدم بود چون اونی که میخوام تولدم رو تبریک نگفت ویرایش شده September 9, 2020 توسط KoMaiL عمه سامان 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در September 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 در 23 دقیقه قبل، Moon گفته است: تولدت مبارک داداشم انشالا بهش برسی مرسی زندگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 تولدت مبارک جیگر نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 تولدت مبارک دوستدار عمه سامان @KoMaiL نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 تولدت مبارک ایشاالله 85سالگیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 در 23 ساعت قبل، KoMaiL گفته است: من از خودت هم بیشتر ، فکرِ تو بودم از آنچه می آید سرم ، با رفتنت گفتم گفتم که هرکاری کنم ، یادِ تو می افتم انقدر گفتم باش ، گفتم باش گفتم که بر هرچه اصراری کنم ، یادِ تو میفتم یادِ تو میفتم تولدم مبارک کادو یادت نره @Sami امسال آشغال ترین سال تولدم بود چون اونی که میخوام تولدم رو تبریک نگفت کی بهت تبریک نگفته عزیزم بگو برات خفتش کنم تبلودت تبارک❤ نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در September 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 (ویرایش شده) در 6 ساعت قبل، Kiya گفته است: تولدت مبارک جیگر مرسی زندگیم نبینم دیگه بای بدی ها در 6 ساعت قبل، Original گفته است: تولدت مبارک دوستدار عمه سامان @KoMaiL مرسی خوشگله اگه عمشو ببینی خودتم فنپیج عمش میشی در 6 ساعت قبل، Redux گفته است: تولدت مبارک ایشاالله 85سالگیت مرسی عسل ایشالا سایز۸۵ گیرمون بیاد : ) در ۱ ساعت قبل، Tahdid گفته است: تولدت مبارک کمر خالی انشالله با زیدت 20 تا بچه بیاری ای کاش تو کراشم باشی و تو باعث و بانی کمر خالی شدنم باشی ایشالا با زیدت ۸۵تا بچه داشته باشی و ماهی ۳میلیون و ۹۵۸هزار و ۵۰۰تومن یارانه بگیری(یارانه خودت و زنت و بچه هاتو حساب کردم) : | مرسی بروبکس ویرایش شده September 10, 2020 توسط KoMaiL جیق زدم حواسم پرت شد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 HBD نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 تولدت مبارک ایشالا یه عمه ناب گیرت بیاد نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 در 18 دقیقه قبل، FareWell گفته است: تولدت مبارک ایشالا یه عمه ناب گیرت بیاد منم عمه موخوام عمو نیما تفلدم بلام عمه میخلی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 جووووون تو فقط عمه بخوا /wank نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در September 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 (ویرایش شده) در 14 ساعت قبل، matrixd1 گفته است: HBD مرسی عشق و زندگی در 13 ساعت قبل، FareWell گفته است: تولدت مبارک ایشالا یه عمه ناب گیرت بیاد قربونت برم وقتی عمه سامان هست نیازی به عمه بقیه نیست در 14 ساعت قبل، NimaB گفته است: کی بهت تبریک نگفته عزیزم بگو برات خفتش کنم تبلودت تبارک❤ دمت گرم مردش بدردم نمیخوره زنده میخوامش مرسی عزیزای دلم ویرایش شده September 11, 2020 توسط KoMaiL تولدم مبارک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 مبارک نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در September 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 در 7 ساعت قبل، Luciano گفته است: مبارک مرسی سلطان سلاطین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 در 47 دقیقه قبل، KoMaiL گفته است: مرسی سلطان سلاطین شیرینیی کیکی چیزی؟ نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در September 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 در 15 ساعت قبل، Luciano گفته است: شیرینیی کیکی چیزی؟ والا شما باس کادو بدید ولی باز بروی چشم سرور بیاید کیک تونو بدم در 4 ساعت قبل، Tahdid گفته است: چخبرتههههه هیچ یارانه خانواده ۸۷ نفریت رو در اوردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 Happy Birthday نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۹ در 13:21، KoMaiL گفته است: امسال آشغال ترین سال تولدم بود Bk در در ۱۳۹۹/۶/۱۹ در 13:21، KoMaiL گفته است: تولدم مبارک مبارک عمه خوبی اگه پیدا کردی call me در 4 ساعت قبل، KoMaiL گفته است: سرور بیاید کیک تونو بدم کیک رو تو فروم بده نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در September 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 در 2 ساعت قبل، BallasLeader گفته است: Bk مبارک عمه خوبی اگه پیدا کردی call me کیک رو تو فروم بده بانک کشاورزی : / مرسی عزیزم حیف عمه نیست دست تو باشه واست جوجه سیخ میزنم اینم کیک ------ در 2 ساعت قبل، ZedOne گفته است: کارخانه جوجه سازی؟ :+| تولدت مبارک کمتر از یک عدد اسکین گلدی نمی قبولم جوجه رو کباب کنم واست یا خودت سرشو میبری ؟ مرسی نفسم اگه طلا(گیفت کارت نه) ۶۰۰۰ داشته باشم بهت اکانتمو میدم ولی شرمندتم ------------------ بروبکس درسته اونی که عاشقشم تبریک نگفت ولی وقتی شما ها تبریک میگید .ونه لقش طُ نباشی دوستام هستن مرسی از یَک یَک تون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 در 3 دقیقه قبل، KoMaiL گفته است: یَک یَک تون با این کلمه حال کردم نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در September 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 در 6 ساعت قبل، SarbazMeTTi گفته است: Happy Birthday مرسی همسایه گلم در 3 دقیقه قبل، BallasLeader گفته است: با این کلمه حال کردم نوش حال و روانت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 در 8 ساعت قبل، KoMaiL گفته است: بروی چشم سرور بیاید کیک تونو بدم چاکر عمو komail نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۲۱ در 02:04، Redux گفته است: منم عمه موخوام عمو نیما تفلدم بلام عمه میخلی ؟ ای دهنت سرویس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در September 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 در 6 ساعت قبل، Luciano گفته است: چاکر عمو komail جووون بوس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در September 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 در 12 ساعت قبل، Tahdid گفته است: برو گمشو جووون بیا دوتایی با هم گم شیم یه جا و پیدا نشیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.