سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در September 9, 2020 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام GodSouth عزیز ساب لیدر جدیدش من Maverick ساب لیدرو زدم بعدش گفت دی ام گفتم دی ام نیس گفت برو بینم بچه سال بعد گفتم بچه سال خودتی بعدش به من فکشن وارن داد و بعد به لیدر گفتم گفت توهین کردی بعد منو اف پی 80 کرد • مدارک (فیلم یا عکس): اینم از این همه بچه های فکشن میدونن بهم گفته بچه سال اگه نمیگفت بهش توهین نمیکردم http://uupload.ir/files/xj9a_ag-sa-0082.jpg ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در September 9, 2020 سازنده سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 (ویرایش شده) ویرایش شده September 9, 2020 توسط MatinNorafshan3246 ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم لیدر @GodSouth لطفا مدارک و دفاعیه خود را طی 24 ساعت آینده ارسال کنید. You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodSouth ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @MatinNorafshan3246 و همچنین مدیریت زحمت کش @RuBicK شما یک فکشن وارن به دلیل توهین به ساب لیدر شدت پایین در چت /F گرفتید.(این خودش FP80 داره, دون توهين به ساب 1FW و در /F هم 1FW) یک فکشن وارن هم به دلیل اینکه گفتم اسپم نده و 10بار گفتم شما دوباره تکرار کردی وسط وار, به دلیل گوش ندادن به حرف رنک بالاتر گرفتید. مدارک کاملا واضع به میدیریت ارسال شد. در 6 ساعت قبل، MatinNorafshan3246 گفته است: دی ام گفتم دی ام نیس گفت برو بینم بچه سال بعد گفتم بچه سال خودتی بعدش به من فکشن وارن داد شما خودتون میگیم که هم توهین کردین هم DM بعد چطور شکایت میکنید؟ مدرکی دارید که ساب توهین کرده بدین ایشونم مجازات میشه. @GodWise ویرایش شده September 9, 2020 توسط GodSouth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در September 10, 2020 سازنده سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 (ویرایش شده) در 13 ساعت قبل، MatinNorafshan3246 گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم @MatinNorafshan3246 و همچنین مدیریت زحمت کش @RuBicK شما یک فکشن وارن به دلیل توهین به ساب لیدر شدت پایین در چت /F گرفتید.(این خودش FP80 داره, دون توهين به ساب 1FW و در /F هم 1FW) یک فکشن وارن هم به دلیل اینکه گفتم اسپم نده و 10بار گفتم شما دوباره تکرار کردی وسط وار, به دلیل گوش ندادن به حرف رنک بالاتر گرفتید. مدارک کاملا واضع به میدیریت ارسال شد. در 12 ساعت قبل، MatinNorafshan3246 گفته است: دی ام گفتم دی ام نیس گفت برو بینم بچه سال بعد گفتم بچه سال خودتی بعدش به من فکشن وارن داد شما خودتون میگیم که هم توهین کردین هم DM بعد چطور شکایت میکنید؟ مدرکی دارید که ساب توهین کرده بدین ایشونم مجازات میشه. @GodWise ویرایش شده در 6 ساعت قبل توسط GodSouth با سلام من تمامی مدرک های مورد نظر را به ادمین مربوطه @Alaria یا همون Poker_tro گفتم گفت با مسئول لیدر ها صحبت میکنم و خودش شورو کرد من فقط میخواستم وارمو بدم که اشون وسط وار Fw داد وقتی به من میگه بچه سال توهین هست من شدیدن از این حرف بدم میاد من داشتم وار میدادم خودش شورو کرد و بعدش بهم گفت بچه سال و بهم Fw داد من کریش نداشتم خب نمیتونست از ی حرفه دیگه استفاده کنه. با تشکر از ادمین مربوطه @RuBicK ویرایش شده September 10, 2020 توسط MatinNorafshan3246 ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 با سلام مجدد طی برسی های انجام شده و مدارک ارسالی، FP80 شما صحیح بوده است. شکایت شما رد شد. موفق باشید+بسته شد! You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده