99mrbig99 ارسال شده در September 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ... • توضیحات: من از کلمه یه سانسور شده استفاده کردم ولی میوت شدم اما کسی دیگه ای هم همین فحش رو داده بود ولی میوت نشد مدارک: لینک شکایت : لینک شکایتی که مثل من بوده : DADA POL MEDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 9, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 درود @Sepehr7 لطفا پاسخگو باشید. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepehrRs ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 مدارکی که فرستادن کامل هستش و شما توهین کردید شما نمیتونید بصورت کامل فحش بدید چون فحشا سانسور شدن و باید بصورت مخفف فحش بدید که بتونید فحش بدید و شما اینکارو کردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 9, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 فحاشی های شما به صورت سانسور شده نبوده. عملکرد ادمین مربوطه درست بوده. شکایت شما رد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده