Champion ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون منو الکی زندانی کردند و من هم دریاور بای اگه کردم حتما طرف وسط خیابون وایساده باشه و من حواسم نباشه اینطوری میشه که درایو بای حساب نمیشه من شکایت دارم از ایشون دلیل الکی زندانی کردن. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 19, 2020 توسط Champion لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 20, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 سلام و درود ادمین مربوطه ۲۴ ساعت مهلت برای ارسال مدرک دارا میباشد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 مدارک برای ادمین مربوطه ارسال شد. You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 21, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 درود دوباره حتی اگر فرض رو بر این بگذاریم که حواستون نبوده هم در مدرک ارسالی شما در ۳ صحنه ی متفاوت ماشین های مختلف رو زیر میگیرید. و از نظر ما یکبار اگر حواستون نباشه شاید قابل توجیه باشه اما قطعا ۳ بار قابل توجیه نیست. شکایت شما رد شد. موفق باشید. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده