MyOwnRules ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: وقتی یک شکایت مخفیانه صورت میگیره و میان میگن مدارک به ما بدین بعدش با بی ادبی تمام که شخصیت و کوچیک بودن خودشون نشون میدن باید چی کار کنیم خوب ولش من از ادمین کامیاب واسه بی توجی به شکایتم و ترک گفتگو شکایت دارم توهین هایه شما نشانه شخصیت شماس ممنون میشم @Aliاینم برسی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک به علی ارسال شد نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 19, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 سلام احسنت دقیقا به دلایلی که ذکر کردید مثل: بی ادب بودن بی شخصیت بودن کوچک و کم سن بودن بنده به شکایات شما رسیدگی نمیکنم! چون یکبار رسیدگی کردم و شما با کمال بی ادبی شروع به فحاشی کردید که @Ali در جریان هستند. ممنون از گزارش شما. 2 1 1 نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در August 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 لازم میدونم علی اینم بگم که ایشون به واضحی دارن میگن من شکایت شمارو برسی نمیکنم و یا رد میکنم! نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در August 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 لازم میدونم علی اینم بگم که ایشون به واضحی دارن میگن من شکایت شمارو برسی نمیکنم و یا رد میکنم!واقعا با بعضی از رفتارایه ادمینا نه تنها پلیری نمیارن بلکه کم هم میکنن و ادم بر خلاف میلش نمیتونه پلی کنه بخواطر هیچی به درستی قضاوت نمیشه من چطوری Staff بودم چیت زدم با یک Cmd منو خودشون کرش دادن بن هم کردن کار سختی نیست از باگ سو استفاده میکنید! 1 نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در September 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 @Ali هنوز شکایت پاسخی داده نشده 2 نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.