HeRoiN ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 (ویرایش شده) در 6 دقیقه قبل، Domination گفته است: اولا فعلا املای درست mice رو یاد بگیر تو دهاته شما Mice تو شهر ما mic در 6 دقیقه قبل، Domination گفته است: دوما بنظرت کی تورو از استف ساسپند کرد؟ من ساسپند نیستم الان میتونم برم استف و اگه پست استفا رو چک کنی من درخواست استفا گزاشته بودم قبله اینکه دیموت شم! در 6 دقیقه قبل، Domination گفته است: سوما ریجستر 2020 شاخ شدی؟ همین ریجستر 2020 دارع میزنع تو سرت بچه جون در 2 دقیقه قبل، Domination گفته است: میری سرویس بهداشتی یهو این چ*ت وپرت ها به ذهنت میرسه؟ "برو از وایپر اکانت بخر" همینجا خ*فه خون بگیرید حوصلتونو ندارم بچه سال تویی که دیگه جرعت نمیکنی با ما کل کل کنی واسه اینکه پت میزنی برو دیگه چقدر رو داری ویرایش شده September 10, 2020 توسط Silver اشتباه نوشتن نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 صلوات ختم کنین نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۲۰ در 18:22، Silver گفته است: من ساسپند نیستم الان میتونم برم استف و اگه پست استفا رو چک کنی من درخواست استفا گزاشته بودم قبله اینکه دیموت شم! بعد میدونی که مرز دیموت باشی استعفاء بدی 6 ماه ساسپند میشی =))) نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 عجب نقل قول +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در December 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 سلام نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 سلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.