BaBabozorG ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: با سلام خدمت شما پاسخگویی عزیز، بندی توسط ادمین Gladiator رفتم چک پیسی با برنامه Anydesk ایشون اومدند روی پیسی از ساعت 3:15 دقیقه بامداد تا 4:30 دقیقه بامداد روی سیستم بنده بودند چیزی پیدا نکردند، جالبه بعد اینهمه وقت تازه به من میگن Alpemix رو دانلود کنید در صورتی که بنده Dorsan desk هم داشتم و حتی ایدی Anydesk هم دادم تازه بعد ۱ ساعت گشتن تو پیسی و چیزی پیدا نکردند تازه میگن ۵ دقیقه وقت دارید Alpemix دانلود کنید و بنده هنگام دانلود این برنامه کرش کردم و بن شدم لطفاً رسیدگی کنید Anydesk یه برنامه کامل با تمام قابلیت های موجود و وقتی شما بعد از 1 ساعت خورده ای چیزی پیدا نکردی دیگه نیازی به برنامه دیگه ای برای چک پیسی نیستش! • مدارک (فیلم یا عکس): ucp < bababozorg BLooDyme لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/137775-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-gladiator/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری