CheRy ارسال شده در سهشنبه در 13:37 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:37 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و احترام بنده هیچگونه خصومت یا مشکلی با شخص لیدر یا سابلیدر ندارم و هدف از ثبت این شکایت صرفاً بررسی موضوع و دریافت توضیحات لازم میباشد. مدتی از زمان اولویتبندی گذشته و با توجه به اینکه در حال حاضر نوبت بنده میباشد، تاکنون هیچ تماسی با بنده گرفته نشده و اطلاعرسانیای نیز در این خصوص صورت نگرفته است. از طرفی، به دلیل نگرانی از اینکه مراجعه مستقیم و مطرح کردن موضوع ممکن است به هر دلیلی باعث رد شدن بنده از آزمون شود، ترجیح دادم موضوع را از طریق شکایت مطرح کنم تا در صورت امکان، بررسی و راهنمایی لازم در این خصوص انجام شود. • مدارک (فیلم یا عکس): - ویرایش شده سهشنبه در 13:38 توسط CheRy لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/137761-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در دیروز در 07:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:59 📋 نتیجه بررسی شکایت با سلام و درود خدمت شاکی محترم، @CheRy شکایت مطرحشده از سوی شما مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به موارد مطرحشده، به نظر میرسد بخشی از موضوع به دلیل عدم اطلاع از روند مربوط به آزمون ورودی بوده است؛ بنابراین لازم میدانم روند کار را برای شما و سایر متقاضیان شفافسازی کنم. ۱. وضعیت فعلی فرماندهی در حال حاضر بنده در مرخصی به سر میبرم و در مجموعه حضور ندارم؛ بنابراین امکان برگزاری آزمون ورودی شما توسط بنده وجود ندارد. این موضوع پیش از این نیز در اطلاعیهها و موارد مشابه به متقاضیان اعلام شده است. ۲. نحوه هماهنگی برای آزمون در صورتی که نوبت آزمون شما فرا رسیده است، نیازی به منتظر ماندن برای بازگشت بنده نیست. میتوانید از طریق پیام شخصی با سابلیدر هماهنگ کنید تا آزمون ورودی شما در اسرع وقت توسط ایشان برگزار شود. در صورت قبولی در آزمون، مراحل ورود شما به ارتش نیز طبق روال انجام خواهد شد. 📌 نکته مهم برای تمامی متقاضیان این توضیحات صرفاً مربوط به شاکی نیست و لازم است تمامی متقاضیانی که این شکایت را مطالعه میکنند نیز به آن توجه داشته باشند: اگر نوبت آزمون شما فرا رسیده است، لطفاً مستقیماً از طریق پیام شخصی با سابلیدر هماهنگ کنید. با توجه به اینکه بنده در حال حاضر در مرخصی هستم، برگزاری آزمونها در این مدت توسط مسئول مربوطه انجام خواهد شد. با احترام Nicolay فرماندهی National Guard لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/137761-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/#findComment-1415830 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CheRy ارسال شده در 12 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل با سلام و احترام @Nicolay از توضیحات شما سپاسگزارم. @Aras بنده در این مدت تایم پلی لازم را زدم تا بتوانم اولویت ۴ یا ۵ را کسب کنم. با توجه به اینکه لیدر مربوطه استعفا دادهاند، در حال حاضر بنده باید برای پیگیری و انجام تست با چه شخصی هماهنگ کنم و چه کسی پاسخگوی وضعیت بنده خواهد بود؟ همچنین، آخرین بازدید سابلیدر از فروم مربوط به روز دوشنبه میباشد و بنده در حال حاضر امکان هماهنگی با ایشان برای انجام تست را ندارم. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/137761-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/#findComment-1417289 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری