رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

عدم تست گیری | Nicolay

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: CheRy.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Nicolay.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات:

با سلام و احترام

بنده هیچ‌گونه خصومت یا مشکلی با شخص لیدر یا ساب‌لیدر ندارم و هدف از ثبت این شکایت صرفاً بررسی موضوع و دریافت توضیحات لازم می‌باشد.

مدتی از زمان اولویت‌بندی گذشته و با توجه به اینکه در حال حاضر نوبت بنده می‌باشد، تاکنون هیچ تماسی با بنده گرفته نشده و اطلاع‌رسانی‌ای نیز در این خصوص صورت نگرفته است.

از طرفی، به دلیل نگرانی از اینکه مراجعه مستقیم و مطرح کردن موضوع ممکن است به هر دلیلی باعث رد شدن بنده از آزمون شود، ترجیح دادم موضوع را از طریق شکایت مطرح کنم تا در صورت امکان، بررسی و راهنمایی لازم در این خصوص انجام شود.

• مدارک (فیلم یا عکس): -

ویرایش شده توسط CheRy

7f7725_26Screenshot-۲۰۲۶۰۸۲۵-۱۱۵۶۰۷-X-pl

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/137761-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

📋 نتیجه بررسی شکایت

با سلام و درود خدمت شاکی محترم،

@CheRy

شکایت مطرح‌شده از سوی شما مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به موارد مطرح‌شده، به نظر می‌رسد بخشی از موضوع به دلیل عدم اطلاع از روند مربوط به آزمون ورودی بوده است؛ بنابراین لازم می‌دانم روند کار را برای شما و سایر متقاضیان شفاف‌سازی کنم.

۱. وضعیت فعلی فرماندهی

در حال حاضر بنده در مرخصی به سر می‌برم و در مجموعه حضور ندارم؛ بنابراین امکان برگزاری آزمون ورودی شما توسط بنده وجود ندارد.

این موضوع پیش از این نیز در اطلاعیه‌ها و موارد مشابه به متقاضیان اعلام شده است.

۲. نحوه هماهنگی برای آزمون

در صورتی که نوبت آزمون شما فرا رسیده است، نیازی به منتظر ماندن برای بازگشت بنده نیست.

می‌توانید از طریق پیام شخصی با ساب‌لیدر هماهنگ کنید تا آزمون ورودی شما در اسرع وقت توسط ایشان برگزار شود.

در صورت قبولی در آزمون، مراحل ورود شما به ارتش نیز طبق روال انجام خواهد شد.

📌 نکته مهم برای تمامی متقاضیان

این توضیحات صرفاً مربوط به شاکی نیست و لازم است تمامی متقاضیانی که این شکایت را مطالعه می‌کنند نیز به آن توجه داشته باشند:

اگر نوبت آزمون شما فرا رسیده است، لطفاً مستقیماً از طریق پیام شخصی با ساب‌لیدر هماهنگ کنید.

با توجه به اینکه بنده در حال حاضر در مرخصی هستم، برگزاری آزمون‌ها در این مدت توسط مسئول مربوطه انجام خواهد شد.

با احترام
Nicolay
فرماندهی National Guard

Nicolayb4fa24_267f19-InShot-20260924-224035592.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/137761-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/#findComment-1415830

با سلام و احترام @Nicolay

از توضیحات شما سپاسگزارم.

@Aras

بنده در این مدت تایم پلی لازم را زدم تا بتوانم اولویت ۴ یا ۵ را کسب کنم.

با توجه به اینکه لیدر مربوطه استعفا داده‌اند، در حال حاضر بنده باید برای پیگیری و انجام تست با چه شخصی هماهنگ کنم و چه کسی پاسخگوی وضعیت بنده خواهد بود؟

همچنین، آخرین بازدید ساب‌لیدر از فروم مربوط به روز دوشنبه می‌باشد و بنده در حال حاضر امکان هماهنگی با ایشان برای انجام تست را ندارم.

7f7725_26Screenshot-۲۰۲۶۰۸۲۵-۱۱۵۶۰۷-X-pl

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/137761-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/#findComment-1417289

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...