ELY ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: اقا ما راب زدیم ماشین نبود بریم CP - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):نمیدونم اولین باره For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 (ویرایش شده) تو نقشه بازی دوتا ماشین کار نکرده دیده میشه شاید باگ شدن و یجا دیگه ظاهر شدن یا یه نفر جا به جا کرده(که غیر ممکنه فکر کنم کسی جا به جا نتونه بکنه به اون سرعت) ویرایش شده August 7, 2020 توسط 83mehrdad83 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 در 21 دقیقه قبل، MiIad گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: اقا ما راب زدیم ماشین نبود بریم CP - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):نمیدونم اولین باره باگ نیست من 24 ساعت دارم راب میزنم همچین اتفاقی نیوفتاده تا به امروز King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 در 20 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: تو نقشه بازی دوتا ماشین کار نکرده دیده میشه شاید باگ شدن و یجا دیگه ظاهر شدن یا یه نفر جا به جا کرده(که غیر ممکنه فکر کنم کسی جا به جا نتونه بکنه به اون سرعت) هیچ کس به جز گانر و هکر موقع راب نمیتونه F کنه ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 در 13 دقیقه قبل، GelofeN گفته است: هیچ کس به جز گانر و هکر موقع راب نمیتونه F کنه منظور یه نفر هل بده باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 در 21 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: منظور یه نفر هل بده اونم نمیشه موقع اکسیت بک میخوره ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VeNoM ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 این باگ برای @OpieWinston هم موقع راب زدن اتفاق افتاده بود اومدن دیدن ماشینا نیستن. بسیار باگ ضد حالیه برای موفقیت باید از 3 مرحله گذشت: ابتدا مورد تمسخر واقع میشوی سپس با خشونت به مخالفت با تو میپردازند سرانجام به تو ایمان می آورند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۷ در 16:36، MiIad گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: اقا ما راب زدیم ماشین نبود بریم CP - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):نمیدونم اولین باره اوف خیی ضد حاله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 تا حالا همچین باگی ندیدم!!!!! چه عجیب تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 اقا این باگ درسته!!! اصن ماشین اسپاون نشد در در ۱۳۹۹/۵/۱۷ در 16:58، djamer گفته است: باگ نیست من 24 ساعت دارم راب میزنم همچین اتفاقی نیوفتاده تا به امروز واس ما افتاد در در ۱۳۹۹/۵/۱۷ در 17:10، GelofeN گفته است: هیچ کس به جز گانر و هکر موقع راب نمیتونه F کنه ماشینی نبود که F کنیم در در ۱۳۹۹/۵/۱۷ در 16:48، 83mehrdad83 گفته است: تو نقشه بازی دوتا ماشین کار نکرده دیده میشه شاید باگ شدن خو داریم میگیم دیگه اصن اسم تاپیک همینع: گزارش باگ +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در August 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2020 سلام به همه. از اونجایی که میدونم جریان چیه باس بگم که باگ نیست ببینید وقتی شما شروع به پول جمع کردن میکنید، ماشین ها اسپاون میشن سر جاشون. در فاصله زمانی پول جمع کردن شما تا /Exit حدود یک دقیقه و خورده NG میتونه ماشین ها رو پیدا کنه و هل بده http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iHeyDaR ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۷ در 17:10، GelofeN گفته است: هیچ کس به جز گانر و هکر موقع راب نمیتونه F کنه وقتی کسی دیگه راب بزنه من میتونم تو ماشنا F کنم اینو بهم بگید حالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در August 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 در ۱ ساعت قبل، wheydarw گفته است: وقتی کسی دیگه راب بزنه من میتونم تو ماشنا F کنم اینو بهم بگید حالا هر وقت تونستی به من یک زنگ بزن یا اصلا فیلمشو همینجا بده احتملا چشمات بد دیده پرسونال سوار شدی فکر کردی مال رابه ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iHeyDaR ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 کی راب میری تا من انلاین شم تا رابت تموم شه بعد سوار شم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۳ در 22:32، Kiya گفته است: ببینید وقتی شما شروع به پول جمع کردن میکنید، ماشین ها اسپاون میشن سر جاشون. خیر. زمانی که قابلیت Exit فعال می شود ماشین ظاهر می شود که پلیس ها می توانند ماشین را قبل از رسیدن شما هول بدهند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در September 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 در 13 ساعت قبل، Ali گفته است: خیر. زمانی که قابلیت Exit فعال می شود ماشین ظاهر می شود که پلیس ها می توانند ماشین را قبل از رسیدن شما هول بدهند. Non-rp نیست ؟ For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 در 15 ساعت قبل، Ali گفته است: خیر. زمانی که قابلیت Exit فعال می شود ماشین ظاهر می شود که پلیس ها می توانند ماشین را قبل از رسیدن شما هول بدهند. (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 در 19 ساعت قبل، Ali گفته است: خیر. زمانی که قابلیت Exit فعال می شود ماشین ظاهر می شود که پلیس ها می توانند ماشین را قبل از رسیدن شما هول بدهند. خب وقتی شما بیشتر از 4k جمع کنین میشه /Exit کرد که میشه همون اول پول جمع کردن http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۵/۱۷ در 05:06، Show گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: اقا ما راب زدیم ماشین نبود بریم CP - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):نمیدونم اولین باره اخ جون Activity ای کاش همینطوری شه on foot برید CP شوخی کردم واقعا چه ضد حال ولی من یه ماشین مشکی اون پشت میبینما ویرایش شده September 12, 2020 توسط Epsilon با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۶/۲۳ در 01:16، Epsilon گفته است: اخ جون Activity ای کاش همینطوری شه on foot برید CP شوخی کردم واقعا چه ضد حال ولی من یه ماشین مشکی اون پشت میبینما @Show راس میگه ماشین تو جاده افتاده یه هانتلی هست تو مینی مپ و SS بیشتر نگاه کن! عجب ویرایش شده September 15, 2020 توسط Panahi None of your business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۷ در 16:36، Show گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: اقا ما راب زدیم ماشین نبود بریم CP - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):نمیدونم اولین باره ما که پیاده میریم 2 بار اتفاق افتاده تا CP پیاده رفتیم ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۲۰ در 12:40، Show گفته است: Non-rp نیست ؟ واقعا باید ی سری محدودیت هم برای کاپ ها گزاشت اول این که تو زندگی واقعی کسی نمیتونه ی ماشینو هول بده ی سری عم ما داشتیم در میرفتیم ترف surf گرفته بود رو dodo واستاده بود میزد! ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۲۳ در 01:16، Epsilon گفته است: اخ جون Activity ای کاش همینطوری شه on foot برید CP شوخی کردم واقعا چه ضد حال ولی من یه ماشین مشکی اون پشت میبینما کم بزن داداچ اون وَن FBI عه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 در 19 ساعت قبل، KoMaiL گفته است: کم بزن داداچ اون وَن FBI عه خوب ماشین وَن FBI چه رنگیه؟ بعد بگو مشکل از چشای منه با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده