Sarman ارسال شده در جمعه در 16:49 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:49 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامیه کارکنان عزیز بنده شکایتی از لیدر محترم National Gurad ( @Nicolay ) داشتم که ایشون از بنده تست نگرفته از اول هفته مدارک رو هم خدمت سرپرست ارسال میکنم در صورت تایید شکایت لیدر مربوطه مجازات نشود با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک به @Aras ارسال خواهد شد " 🆂🅰🆁🅼🅰🅽 " لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/137072-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در شنبه در 10:01 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:01 📋 نتیجه بررسی شکایت با سلام و درود خدمت شاکی محترم، @Sarman جهت شفافسازی موضوع و رفع هرگونه سوءتفاهم، لازم دانستم توضیحات و دفاعیه مربوط به این شکایت را بهصورت کامل در همین بخش ارائه کنم. 🔹 ۱. اطلاعرسانی درباره زمان تست در طول هفته، هم از طریق اطلاعیههای رسمی و هم در چت عمومی مجموعه (Gov/) به متقاضیان اعلام شده است که هر زمان نوبت آنها فرا رسید، میتوانند برای انجام تست به اعضای مسئول مراجعه کرده و جهت دریافت آزمون ورودی هماهنگ کنند. بنابراین، روند دریافت تست برای متقاضیان مشخص بوده و امکان مراجعه و هماهنگی برای انجام آزمون وجود داشته است. 🔹 ۲. وضعیت حضور و عدم پاسخگویی شما در طول این هفته، بنده و سابلیدر منتظر حضور و پاسخگویی شما برای انجام تست بودیم. بهعنوان نمونه، روز گذشته در ساعت ۱۵:۰۴ بنده در حال بررسی و تستگیری از متقاضیان بودم، در حالی که شما در وضعیت AFK قرار داشتید. حتی پس از آن زمان نیز وضعیت شما به همین شکل ادامه داشت. این موضوع در روزهای قبل نیز تکرار شده بود و مشکل اصلی این بود که شما صرفاً در سرور حضور داشتید، اما در عمل پاسخگوی تماسها و هماهنگیهای مربوط به تست نبودید. اگر در زمانهایی که بنده یا سابلیدر برای تستگیری حضور داشتیم، پاسخگو بودید و امکان هماهنگی وجود داشت، آزمون ورودی شما نیز مانند سایر متقاضیان انجام میشد. 🔹 ۳. مسئولیت پیگیری زمان تست در طول هفته، تست بسیاری از متقاضیان انجام شده است. بنابراین انتظار میرفت در صورتی که تست شما هنوز انجام نشده، شما نیز موضوع را پیگیری کرده و برای هماهنگی اقدام کنید. این موضوع صرفاً مربوط به شما نیست؛ متقاضیان دیگری نیز وجود دارند که بخش زیادی از زمان خود را در وضعیت AFK سپری میکنند و عملاً فرصت مناسبی برای هماهنگی و انجام تست ایجاد نمیشود. در نتیجه، نمیتوان صرفاً با حضور در سرور، مسئولیت هماهنگی و پیگیری آزمون را بر عهده مجموعه دانست. 🔹 ۴. وضعیت فعلی اکنون که به پایان هفته رسیدهایم و قرار است پستهای جدید مجموعه باز شوند، مطرح شدن این موضوع که «تست من گرفته نشده» قابل پذیرش نیست؛ زیرا در طول هفته فرصت و امکان هماهنگی برای انجام آزمون وجود داشته و پیگیری لازم از سمت شما انجام نشده است. با این حال، برای جلوگیری از ایجاد هرگونه مشکل بیشتر، در صورتی که بنده یا سابلیدر امروز تا قبل از ساعت ۱۸:۰۰ در دسترس باشیم، تست شما انجام خواهد شد. در غیر این صورت، لازم است برای هفته جدید مجدداً پست بگذارید تا در نوبت جدید، مراحل هماهنگی و آزمون ورودی شما انجام شود. با احترام Nicolay فرماندهی National Guard لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/137072-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/#findComment-1410771 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sarman ارسال شده در 22 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل 18 ساعت قبل، Nicolay گفته است: 📋 نتیجه بررسی شکایت با سلام و درود خدمت شاکی محترم، @Sarman جهت شفافسازی موضوع و رفع هرگونه سوءتفاهم، لازم دانستم توضیحات و دفاعیه مربوط به این شکایت را بهصورت کامل در همین بخش ارائه کنم. 🔹 ۱. اطلاعرسانی درباره زمان تست در طول هفته، هم از طریق اطلاعیههای رسمی و هم در چت عمومی مجموعه (Gov/) به متقاضیان اعلام شده است که هر زمان نوبت آنها فرا رسید، میتوانند برای انجام تست به اعضای مسئول مراجعه کرده و جهت دریافت آزمون ورودی هماهنگ کنند. بنابراین، روند دریافت تست برای متقاضیان مشخص بوده و امکان مراجعه و هماهنگی برای انجام آزمون وجود داشته است. 🔹 ۲. وضعیت حضور و عدم پاسخگویی شما در طول این هفته، بنده و سابلیدر منتظر حضور و پاسخگویی شما برای انجام تست بودیم. بهعنوان نمونه، روز گذشته در ساعت ۱۵:۰۴ بنده در حال بررسی و تستگیری از متقاضیان بودم، در حالی که شما در وضعیت AFK قرار داشتید. حتی پس از آن زمان نیز وضعیت شما به همین شکل ادامه داشت. این موضوع در روزهای قبل نیز تکرار شده بود و مشکل اصلی این بود که شما صرفاً در سرور حضور داشتید، اما در عمل پاسخگوی تماسها و هماهنگیهای مربوط به تست نبودید. اگر در زمانهایی که بنده یا سابلیدر برای تستگیری حضور داشتیم، پاسخگو بودید و امکان هماهنگی وجود داشت، آزمون ورودی شما نیز مانند سایر متقاضیان انجام میشد. 🔹 ۳. مسئولیت پیگیری زمان تست در طول هفته، تست بسیاری از متقاضیان انجام شده است. بنابراین انتظار میرفت در صورتی که تست شما هنوز انجام نشده، شما نیز موضوع را پیگیری کرده و برای هماهنگی اقدام کنید. این موضوع صرفاً مربوط به شما نیست؛ متقاضیان دیگری نیز وجود دارند که بخش زیادی از زمان خود را در وضعیت AFK سپری میکنند و عملاً فرصت مناسبی برای هماهنگی و انجام تست ایجاد نمیشود. در نتیجه، نمیتوان صرفاً با حضور در سرور، مسئولیت هماهنگی و پیگیری آزمون را بر عهده مجموعه دانست. 🔹 ۴. وضعیت فعلی اکنون که به پایان هفته رسیدهایم و قرار است پستهای جدید مجموعه باز شوند، مطرح شدن این موضوع که «تست من گرفته نشده» قابل پذیرش نیست؛ زیرا در طول هفته فرصت و امکان هماهنگی برای انجام آزمون وجود داشته و پیگیری لازم از سمت شما انجام نشده است. با این حال، برای جلوگیری از ایجاد هرگونه مشکل بیشتر، در صورتی که بنده یا سابلیدر امروز تا قبل از ساعت ۱۸:۰۰ در دسترس باشیم، تست شما انجام خواهد شد. در غیر این صورت، لازم است برای هفته جدید مجدداً پست بگذارید تا در نوبت جدید، مراحل هماهنگی و آزمون ورودی شما انجام شود. با احترام Nicolay فرماندهی National Guard حله من ساعت ۶ آنلاین میشم و تست رو ازم بگیرید با تشکر. چون شکایت هم رد میشه احتمالا ، برای همین شکایت رو پس میگیرم و حل شد بدرود. " 🆂🅰🆁🅼🅰🅽 " لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/137072-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/#findComment-1411838 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری