Biggie ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ در 15:42، Solaleh گفته است: خیلی ممنونم با سرعت 190 تا میکوبی میای یه Sry میگی تعمیرشم میکنی دقیقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ebrahimipour ارسال شده در January 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2021 متفاوت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2021 TTC=فکشنیست که همیشه شما را به خود کشی وادار نموده و همیشه پوله بیمه را صدقه سری شما خواهند کرد و یا همیشه باید دنبال یک ماشین سرور باشید آخه این چه فکشنیه نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در January 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ در 20:31، Ghosting گفته است: TTC فکشن ترسناکی نیست فقط کرمن نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahasti ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 طی طی ثی متشکریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۱۸ در 17:15، Angelips گفته است: ماشین TTC حکم نیسان ابی رو داره تو بازی اخه نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در July 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2021 خیلی جالبه خودشون میدونن صاحب ماشین همون جاست ولی انگار اون بیشتر بهش لذت میده البته به غیر از Mfrisk/ گذاشتن فحش خوار و مار دار هم جواب میده گاهی نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAIi ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۱۶ در 19:49، AbbasMZ گفته است: خو چرا بترسیم؟! /Mfrisk میدیم پیاده نشدی وانتد پیاده شدی هم /Frisk میکنیم هم ماشین و برمیداریم بابا لامصب نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mt1386 ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 من ماشینمو داشت می برد با ماشینه رفیقم زدیم ترکوندیمش ماشین ttc رو 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در September 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2021 من خودم داخل TTC ام من لو لو ام ماشینتونو با ماشینم میبرم میخورمش بعدش از تو هلقم میکشمش بیرون درستش میکنم میزارم جا پارکش ها ها ها ها نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در September 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2021 در 14 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: من لو لو ام ماشینتونو با ماشینم میبرم میخورمش بعدش از تو هلقم میکشمش بیرون درستش میکنم میزارم جا پارکش ها ها ها ها @SFCیه فکری به حال پلیرا بکنید رد دادن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2021 در 15 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: من خودم داخل TTC ام من لو لو ام ماشینتونو با ماشینم میبرم میخورمش بعدش از تو هلقم میکشمش بیرون درستش میکنم میزارم جا پارکش ها ها ها ها @Ali من جای شما بودم ایشون رو sban/ میکردم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در September 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2021 اقا ما یه بار تو بازی به این اقا فحش دادیم حالا یه عمری هست که بهمون گیر میده نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpyGard ارسال شده در September 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2021 عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 کسایی که دستشون رو تتو میکنن من چند دفعه تو TTC بودم و بخاطر 3 وارن اخراج شدم و فهمیدم که فکشن حوصله سر بری هست گفتم با اکانت مولتی دومم برم Si نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rzgamer ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XxRezaxX ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohaNaS ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۱۵ در 12:14، Morix گفته است: سلام به دوستان عزیز سرور آرساکیا. آقا دقت کردین که پلیر های بازی {هم قدیمی هم جدید} اینقدری که وقتی یه نفر از اقلیت یدک کش میبینن میترسن از اقلیت های دیگه مثل هیتمن نمیترسن؟ آخه چرا؟ نه خداییش ما لولوییم یا میخوریمتون همیشه شاد باشید چرا باید از اقلیت هیتمن بترسن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohaNaS ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۱۵ در 14:26، Gang گفته است: داداش برعکس گفتی من TTC میبینم میگم بیا این روزی امروزت ولی شب خوابیدنی یادم میوفته : پسر هر وقت مردم زورشون به یکی نمی رسه /Contract میدن. خب باید ترسید. هر کی از TTC میترسه حتما شلوارشو با دیدن هیتمن خیس میکنه /contract چه ترسی داره خب میمیری دوباره respawn میشی خونت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.