Nicolay ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 (ویرایش شده) با سلام امروز من امدم تا بهتون بگم چرا اقلیت مدیک اینقدر کم طرف دار شده طوری که همه میرن استادی حالا چی کم داره. 1_حالت injured یا زخمی که مدیک رنک ۲ بیاد بلندش کنه کسی که hp ۰ داره 2 _یه سوال مکانیک واسه هر ماشینی که تاو میکنه ۵۰۰ میگیره _استاد واسه هر درسی که استارت کنه 1k میگیره ولی مدیک واسه هر هیل تو ماشین 175 دونه و واسه هر sheal ۱۵۰ اخه اینم شد پول والا همه دارن این اقلیت مسخره میکنن 3_اخه ۱ دقیقه واسه هر هیل _حالا لاعقل کاری کنین تو رنک اپ ها زمانش کم شه یک دقیقه سخته میشه چند نفر هیل کرد 4_ چرا وقتی یکی هیل میکنی نمیشه سرویس قبول کرد کاری کنید مثل مکانیک بشه سرویس مدیک 5_این نتیجه کار مدیک کلا حالا من نمیدونم چرا و چطوری ولی اتفاقاتی که تو سیستم جدید ایونت و بقیه اپدیت ها امده کاری کرده که اقلیت مدیک بد جلوه بده طوری که همه مدیک یک گدا میدونن هیچ کس نمیاد مثل بگه که ای کاش یه مدیک تو کلن ما بود هیچ گنگستری تو وار یا هرجا مخصوصا اونا نمیگن که کاش تو اینجا که وار میزدیم یه مدیک بود هیل مون میداد اصلا به مدیک اهمیت نمیدن چون اونا حاضرن drug ۷۰۰ دلاری بزنن ولی ۲ دلار به مدیک ندن این دراگ مدیک کم جلوه داده کلا حس میکنم مدیک تو بازی زیاد مورد توجه قرار نگرفته 6_طرف دمیج میشه دیگه ۳۰s منتظر نمونیم که طرف هیل کنیم سریع هیل شه که نمیره 7_ از نظر من واسه اضافه کردن قابلیت injured که در این حالت hp طرف صفر میشه و مدیک باید اونو احیا کنه اونم تو شرایطی که ماشین زده قدش یا صدماتش شکستگی بدن داره و اون زخمی شده__ مقاومت نکنین این امر ضروری سرور که باید تمام سرور های رول پلی RPG داشته باشه 8_مدیک یک وسیله نقلیه کم داره اونم موتور هست انتظار ندارم nrg باشه ولی یه موتور تو مدیک واقعا جای خالیش احساس میشه در نهایت من مشکلاتش گفتم و راه بهبودش رو امیدوارم که حتما توجه بشه ویرایش شده August 5, 2020 توسط Mohammaddt1 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROG ارسال شده در August 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 بسیار سر خودانه گوفتی اول فکر کن اگه طرف تو SF بمیره حاضره Relog بده ولی منتظر مدیک نمونه و اینکه طرف دمیج میشه باید صبر کنه چون شاید در حال اتک به پلیس باشه و شما نباید به تونین بهش Heal بدید و اینکه تو کدوم کشور مدیک موتور داره بگو منم برم نگاه کنم و اینکه دوست عزیز شما هیچ Faction نی رو نمیتونی با یکی دیگه مقایسه کنی من هم معلم بودم هم مدیک خیلی کارشون متفاوته جای من نبودی یک ساعت دنبال R2 School instruter بدویی بد 5 مین هم پیشش واسی تا GL کنه پس یکم فکر کن بد بنویس اجازه دهید همیشه با لبخند با هم روبرو شویم، زیرا لبخند سرآغاز عشق است. U Most Fight Over For Love , The Best Reason For Resume Life Is Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 (ویرایش شده) من خودم معلم بودم اون کار هاش اوکی ولی منظور منو نگرفتی من نگفتم حتما موتور گذاشته بشه گفتم یه وسیله نقلیه بهتر گذاشته بشه بهتره دوما کلا یه زره تو مدیک تنوع بدیم بد نیست سوما جدا از همه چی پول مدیک از همه کمتره چهارما این شرایط injured بیشتر برای جای های شلوغه مثل lv و ls الان من از تو میپرسم تو توی sf هیلت کم میشه سرویس مدیک میزنی یه مدیک قبول میکنه ولی به ثانیه نمیکشه کنسل میکنه چون نمیصرفه براش تا sf بره هیل کنه و برگرده پس sf فعلا یه شهری که فقط به خاطر اسپورت ماشین و کار های دیگه اونجا میرن ویرایش شده August 6, 2020 توسط Mohammaddt1 1 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 (ویرایش شده) تازه میگفتی موتور امدادگر ندیدم تو هیچ کشوری ندیدم بیا عکسش تو این سایت هست https://www.tasnimnews.com/fa/news/1394/01/22/706438/امدادگران-در-کدام-حوادث-اجازه-امدادرسانی-دارند-خط-قرمزهای-امدادی/amp ویرایش شده August 6, 2020 توسط Mohammaddt1 1 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۵ در 23:22، Mohammaddt1 گفته است: با سلام امروز من امدم تا بهتون بگم چرا اقلیت مدیک اینقدر کم طرف دار شده طوری که همه میرن استادی حالا چی کم داره. 1_حالت injured یا زخمی که مدیک رنک ۲ بیاد بلندش کنه کسی که hp ۰ داره 2 _یه سوال مکانیک واسه هر ماشینی که تاو میکنه ۵۰۰ میگیره _استاد واسه هر درسی که استارت کنه 1k میگیره ولی مدیک واسه هر هیل تو ماشین 175 دونه و واسه هر sheal ۱۵۰ اخه اینم شد پول والا همه دارن این اقلیت مسخره میکنن 3_اخه ۱ دقیقه واسه هر هیل _حالا لاعقل کاری کنین تو رنک اپ ها زمانش کم شه یک دقیقه سخته میشه چند نفر هیل کرد 4_ چرا وقتی یکی هیل میکنی نمیشه سرویس قبول کرد کاری کنید مثل مکانیک بشه سرویس مدیک 5_این نتیجه کار مدیک کلا حالا من نمیدونم چرا و چطوری ولی اتفاقاتی که تو سیستم جدید ایونت و بقیه اپدیت ها امده کاری کرده که اقلیت مدیک بد جلوه بده طوری که همه مدیک یک گدا میدونن هیچ کس نمیاد مثل بگه که ای کاش یه مدیک تو کلن ما بود هیچ گنگستری تو وار یا هرجا مخصوصا اونا نمیگن که کاش تو اینجا که وار میزدیم یه مدیک بود هیل مون میداد اصلا به مدیک اهمیت نمیدن چون اونا حاضرن drug ۷۰۰ دلاری بزنن ولی ۲ دلار به مدیک ندن این دراگ مدیک کم جلوه داده کلا حس میکنم مدیک تو بازی زیاد مورد توجه قرار نگرفته 6_طرف دمیج میشه دیگه ۳۰s منتظر نمونیم که طرف هیل کنیم سریع هیل شه که نمیره 7_ از نظر من واسه اضافه کردن قابلیت injured که در این حالت hp طرف صفر میشه و مدیک باید اونو احیا کنه اونم تو شرایطی که ماشین زده قدش یا صدماتش شکستگی بدن داره و اون زخمی شده__ مقاومت نکنین این امر ضروری سرور که باید تمام سرور های رول پلی RPG داشته باشه 8_مدیک یک وسیله نقلیه کم داره اونم موتور هست انتظار ندارم nrg باشه ولی یه موتور تو مدیک واقعا جای خالیش احساس میشه در نهایت من مشکلاتش گفتم و راه بهبودش رو امیدوارم که حتما توجه بشه نگران نباش دوست عزیز به زودی سیستم /heal توی خانه برداشته میشه و Activity مدیک بسیار زیاد میشه King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 7, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 خوب این یه خورده حالمون خوب کرد ولی اضافه شدن موتور چی اکثر ادمین ها و هلپر ها نظرشون این بود که تا به حال هیچ جا و هیچ کشوری هیچ امدادگری موتور نداره ولی من عکسش گذاشتم اون چی؟ 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 اخه داداش من توی واقعیت موتور نیست King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 7, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 لینک دادم باو تو ایران امدادگر موتور سوار گذاشته نگاه کن تو مست های بالا 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 در 10 دقیقه قبل، Mohammaddt1 گفته است: لینک دادم باو تو ایران امدادگر موتور سوار گذاشته نگاه کن تو مست های بالا اگه موتور هم اضافه بشه باید برای رنک +3 باشه بنظرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 7, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 موافقم خیلی ها میگن نباید فکشن مدیک موتور داشته باشه ولی از هر لحاظ نگاهش میکنی جای خالی موتور احساس میشه عکسم دادم تو پست بالا اونایی که میگن موتور تو هیچ کشوری نی 1 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در August 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2020 منم با نظر دکتر ممد موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 مرسی دکتر overwatch @Ali نظرت چیه؟ 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoYce ارسال شده در August 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 منم موافقم! با پیشنهادی که عرض نمودن Salamtye Harchi Parandas لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در August 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 مخالف طرف راب بزنه بعد تند تند هیل بگیره این ۱ دقیقش برای اونه اما برای زیاد کردن پولش و ماشین جدید موافقم ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 (ویرایش شده) بله درسته ولی برای رنک های بالاتر این زمان مانند شغل کارگاهی به حدقل خودش برسه @Ali یه نگاه بنداز نظرت بگو ویرایش شده August 16, 2020 توسط Mohammaddt1 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در August 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 @ROG مگه موتور مدیک ندیدی؟ همه کشورها دارن و 2 ساله تو ایران هم گذاشتن برای تسریع انجام کارهای بیمار و زود رسیدن و نمردنش. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 (ویرایش شده) منم بهشون میگم اصلا عکس گذاشتم واسشون امیدوارم این تایپک کاری کنه که موتور اضافه شه البته اگه موتور اضافه شه یه مشکل ایجاد میشه که تو هیچ یک از فکشن های دسته ملایم موتور نیست اتفاقی که میفته اینکه یا باید کاری کنن این دسته رو ببرن جزو دسته ویژه و با پلیس همکاری کنن مخصوصا گرفتن سمپل ها و نمونه های خون از کی تاحالا fbi دکتر شده یا اینکه به تمام دسته های ملایم موتور بدن در غیر این صورت مدیک بهترین فکشن میشه @Ali ویرایش شده August 16, 2020 توسط Mohammaddt1 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظرم نسبت به موارد جدید + هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 درود، نظر اینجانب ″ + ″ میباشد. اگه موتور اضافه بشه برای رنک ۳+ جالب میشه. جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 سلام؛ حقیقاً فقط با پیشنهاد 8 شما موافق (+) هستم مابقی (-) منفی در در ۱۳۹۹/۵/۱۵ در 23:22، Nicolay گفته است: 8_مدیک یک وسیله نقلیه کم داره اونم موتور هست انتظار ندارم nrg باشه ولی یه موتور تو مدیک واقعا جای خالیش احساس میشه در نهایت من مشکلاتش گفتم و راه بهبودش رو امیدوارم که حتما توجه بشه End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 با سلام نظر بنده نیز (-) میباشد! King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 28, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. پ.ن: منظور شما همان بروزرسانی فعالیت اقلیت ها میباشد که باید انجام شود ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 @Nicolay عزیز، تقریباً با پیشنهادت موافقم اما خب با قسمت تنوع وسایل نقلیه بیشتر، NRG نیازه. (گذاشتیم اصلاً؟ یادم نیست:/ ولی به هر حال اوکیه) + لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 با سلام در مورد اضافه کردن NRG-500 نظر بنده ( + ) است. اما با پیشنهادات دیگر خیر ( - ) . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام , ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده