lilitachi ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 (ویرایش شده) سلام و عرض ادب.امروز من از فکشن ساعت 15 اومدم بیرون و مشعول بالا بودن لول کاراگاه بودم.اما fpunish هیچ تغییری نکرده و 80/60 مونده.این مورد برا یکی دوتا بچه های دیگم بوده . repect هم در یافت نکردن. @Ali @Mohny در 12 دقیقه قبل، Amino گفته است: سلام و عرض ادب.امروز من از فکشن ساعت 15 اومدم بیرون و مشعول بالا بودن لول کاراگاه بودم.اما fpunish هیچ تغییری نکرده و 80/60 مونده.این مورد برا یکی دوتا بچه های دیگم بوده . repect هم در یافت نکردن. @Ali @Mohny زمان اخراج از فکشن رو اصلاح میکنم : 2020-08-05 16:55:33 در 25 دقیقه قبل، Amino گفته است: سلام و عرض ادب.امروز من از فکشن ساعت 15 اومدم بیرون و مشعول بالا بودن لول کاراگاه بودم.اما fpunish هیچ تغییری نکرده و 80/60 مونده.این مورد برا یکی دوتا بچه های دیگم بوده . repect هم در یافت نکردن. @Ali @Mohny زمان اخراج از فکشن رو اصلاح میکنم : 2020-08-05 16:55:33 ویرایش شده August 5, 2020 توسط Amino لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 شما اگر با Rakdroid بودید که برای منم امروز پیش اومد، نتم قطع بود ولی در rakdroid زده بود "Bot connected to the server" درصورتی که من off بودم، اگر که در بازی بودید باید با Stats/ چک کنید و از UCP بعضی مواقع اشتباه نشان داده میشود که ایشالا در آپدیت رفع میشه احتمالاً، دوباره چک کنید. @Amino لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در August 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 در 1 ساعت قبل، LeytoM گفته است: شما اگر با Rakdroid بودید که برای منم امروز پیش اومد، نتم قطع بود ولی در rakdroid زده بود "Bot connected to the server" درصورتی که من off بودم، اگر که در بازی بودید باید با Stats/ چک کنید و از UCP بعضی مواقع اشتباه نشان داده میشود که ایشالا در آپدیت رفع میشه احتمالاً، دوباره چک کنید. @Amino سلامی دوباره.نه با سیستم بودم چندتا از بچه ها هم رسپکت اضاف نشده فقط من نبودم که این مشکلو داشتن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 با سلام. شما نباید از UCP بررسی کنید، تغییرات شما در UCP زمانی ذخیره می شود که از بازی خارج شوید و به Stats/ اتکا کنید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده