Morix ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 سلام به همه دوستان گلم. فکر کنم همه شینید که بیشتر سرور از جمله ی "دادا پول میدی" استفاده میکنن جدیدا یه تیکه کلام جدید به بازی اضافه شده که هست "دادا اک میخوای" و "دادا نیو پلیرم کمکم میکنی" (طرف لول ۲۸ بود این رو میگفت) وجدانن تیکه کلام های بچه های آرساکیا عالیه. عاشق همتونم فعلا. بچه ها لطفا تیکه کلام های جالبی که شنیدید رو بگید 1 نقل قول به یاد روز های خوش زندگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoYce ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 همون Gholam_85 میگی؟ XD نقل قول Salamtye Harchi Parandas لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morix ارسال شده در August 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 در 18 ساعت قبل، Shxyan گفته است: عجب: @GelofeN تیکه کلامِ ممد: @MyOwnRules (تو سری خور) چه حالی دارم میکنممممم : @Shxyan در در ۱۳۹۹/۵/۱۵ در 02:20، RoYce گفته است: همون Gholam_85 میگی؟ XD اسمش یادم نیست نقل قول به یاد روز های خوش زندگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در January 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2021 نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 تیکه کلام جدید : داش من مسول کودکان سرطانی سرورم میشه یکم پول بدی واسشون غذا بخرم یا کلید ماشین بده بچه سرطانی ببرم فیش نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mlika0909 ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۱۴ در 04:14، Morix گفته است: سلام به همه دوستان گلم. فکر کنم همه شینید که بیشتر سرور از جمله ی "دادا پول میدی" استفاده میکنن جدیدا یه تیکه کلام جدید به بازی اضافه شده که هست "دادا اک میخوای" و "دادا نیو پلیرم کمکم میکنی" (طرف لول ۲۸ بود این رو میگفت) وجدانن تیکه کلام های بچه های آرساکیا عالیه. عاشق همتونم فعلا. بچه ها لطفا تیکه کلام های جالبی که شنیدید رو بگید من که هرچی میشه پوکر میزارم :| نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در 21 ساعت قبل، parsabmw گفته است: تیکه کلام جدید : داش من مسول کودکان سرطانی سرورم میشه یکم پول بدی واسشون غذا بخرم یا کلید ماشین بده بچه سرطانی ببرم فیش یکی ب اسم EF7 اینو میگف پول نمیدادیم کیل میکرد میخواس زوری پول بگیره نقل قول My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Flastioss ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در 21 ساعت قبل، parsabmw گفته است: تیکه کلام جدید : داش من مسول کودکان سرطانی سرورم میشه یکم پول بدی واسشون غذا بخرم یا کلید ماشین بده بچه سرطانی ببرم فیش ایینو راس میگه منم شنیدم 1 ماه پیش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoxeiN ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ADiNA ارسال شده در April 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 مردم رد دادن ولی تو سر خور رو خوشم اومد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yousef ارسال شده در April 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲۲ در 14:44، ADiNA گفته است: مردم رد دادن ولی تو سر خور رو خوشم اومد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slater ارسال شده در April 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 این که چیزی نیست خیلیا میان دمه CNN یا کناره دیگران میگن NEED VAM EZDEVAJ VA YARANE 120 TOMANI 1 نقل قول Quando il gatto non c’è, i topi ballano لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در April 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۱۴ در 04:14، Morix گفته است: سلام به همه دوستان گلم. فکر کنم همه شینید که بیشتر سرور از جمله ی "دادا پول میدی" استفاده میکنن جدیدا یه تیکه کلام جدید به بازی اضافه شده که هست "دادا اک میخوای" و "دادا نیو پلیرم کمکم میکنی" (طرف لول ۲۸ بود این رو میگفت) وجدانن تیکه کلام های بچه های آرساکیا عالیه. عاشق همتونم فعلا. بچه ها لطفا تیکه کلام های جالبی که شنیدید رو بگید Dada pol mede? نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GHIYAM ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 من خودم نیو پلیر هستم. ولی خدایی نیو پلیر میبینم حس کنم کمک میخواد کمکش میکنم ولی اینایی که میان میگن پول بده پول بده رو درجا میوت میزنم یا /bl به این دسته آدما رو بدید یه شغل جدید تو سرور اضافه میشه به اسمه ( گدایی) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 31 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.