Unavailable ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: باسلام، بنده بعد از تقریباً یک هفته آنلاین شدم و رفتم به cnn و ad دادم که دیدم ادمین به من وارن داد به علتِ bad ad طبق قانونِ زیر بنده باید کیک میشدم بعد وارن میگرفتم چرا درجا وارن داد؟! نقل قول اطلاعیهها و تبلیغات عمومی (ad/): موارد غیرمجاز (مجازات: Kick)- استفاده از نام بازیکنان یا شماره تلفن آن ها بدون کسب اجازه از آنها. - برگزاری مسابقات. - استفاده از شکلکها (مانند: ":D"، ":))"، ":|"، ...)، کلمات مختصر (مانند: mat, inf, fs و ...) و استفاده بیش از حد از نشانههای نگارشی (مانند: !!!!!!!!!!!) - Caps Lock بیش از حد. - تبلیغات ساختگی و آزاردهنده. -برقراری ارتباط شخصی با بازیکنان دیگر. - ترویج کانالها یا لینکهایی که متعلق به خود سرور نیستند (مانند تبلیغات برخورد خواهد شد) - پیدا کردن دوست. - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...) - التماس کردن. در صورت تکرار مستقیماً مجازات فرد اخطار خواهد بود. این مسئله رو به خودش گفتم میگه که بارِ اولت نیست که اینکار رو میکنی! شما میتونید UCP بنده رو چک کنید، بنده سریِ قبل هم وارن گرفتم و همینطور قبل تریش اما اولش کیک شدم بعد وارن گرفتم!!! مگه من سریِ قبل مجازات نشدم که ایشون درجا وارن میدن؟! امیدوارم عدالت رو برقرار کنید کامیاب چون بی عدالتی های زیادی سرِ من اومده، شاید بگی تقصیرِ خودته اما سرور قانون داره و باید طبق قانون پیش بره نه که فوراً وارن بدن، اینقد کشک شده قانون که دیگه هرکس هرکاری دلش میخواد میکنه؟ @Ali • مدارک (فیلم یا عکس): ایشون چرا وارن نگرفتن؟ • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: اسمشون رو Change کردن @LearninG لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 4, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2020 سلام و درود. @SoN لطفا اگر مدرکی دارید ارسال کنید. شکایت شما تایید شد. ادمین مربوطه مجازات شد. بسته شد. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده