KAVIR ارسال شده در September 13 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود بنده تو فروم از ایشون پرسیدم کی تست من است و تحقیق کردم و گفتم شما نفر بعد منو تست گرفتید بعد دیدم تا برای مزاحمت تست گرفته شده بنده تو پیامی که به ایشون دادم گفتم فقط جهت فهمیدن زمان تست تو بازی هم که بهش زنگ زدم برای لایسنس بود و نه چیزه دیگه ای بعد find کردم و رفتم پیشش گفتم می تست ام رو میگیری گفت هیچوقت Reject گفتم Shekayat و آقا شما نپرسیدی که تست چی شما معلم هستید و من آقا مجوز میخوام و این یه چیز خیلی عادی برای یک معلم هست شما در کنار لیدری معلم هم هستید با تشکر از همه بنده هم دلم نمیخواهد کسی مجازات شه ولی خب منم میخوام برم فکشن و این فکشن رو تجربه کنم و نباید سر اشتباه ایشون من ریجکت شم • مدارک (فیلم یا عکس): اگر لازم بود مسئول محترم رو به پیام اضافه میکنم ویرایش شده September 13 توسط KAVIR My account My bro نیم کیلو باش ولی مرد باش ... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/136235-%D8%B1%DB%8C%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-iraman/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRaMaN ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 (ویرایش شده) درود و احترام خدمت شاکی گرامی @KAVIR و سرپرستین محترم؛ با توجه به اتفاق پیش آمده باید نکاتی خدمت شما عرض کنم تا همه چیز برایتان روشن شود! در وهله اول بنده فقط از دو نفر تست گرفته ام که نفرات جلویی شما بوده اند و از هیچ کس دیگه ایی تست نگرفته ام. در وهله دوم باید در نظر داشته باشید که به هر منظوری بوده باشد، باید از پیام دادن در انجمن خودداری میکردید (اگر کمی کیفیت تحقیقتان را افزایش میداد متوجه میشدید که بدلیل دادن پیام ریجکت شده اید و دیگر در بازی با بنده ارتباط نمیگرفتید). در وهله سوم باید اضافه کنم که فکر نکنم جمله ی (?iRaMaN Teste man key hast#) برای دریافت مجوزی بوده باشد چون بنده هیچوقت برای هیچکس بابت دادن مجوز زمان تایین نمیکنم و اگر مجوز میخواستید اینگونه سوال نمی پرسیدید هرچند اگر یادتان باشد گفتید نفر سوم هستم، پس نتیجه میگیرم شما برای گرفتن مجوز به بنده مراجعه نکرده اید! همچنین این عکس ثابت میکند که بنده حرف هایم درست هستند. و در پایان از شما خواهش مندم که با دقت بیشتری دست به تحقیق کردن بزنید و بجز تاپیک هایی مانند گزارش تست و شکایات (بخش لیدر ها) تاپیک های دیگری مانند اطلاعیه را به خوبی بررسی کنید! مخفی کننده برای این کار نیز می توانید از اداره تحقیقات فدرال کمک بگیرید 😁😀 Staff-Note با احترام؛ iRaMaN ویرایش شده September 14 توسط iRaMaN 3 1 .. . . لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/136235-%D8%B1%DB%8C%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-iraman/#findComment-1404306 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aras ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 درود خدمت شما @KAVIR عزیز؛ طبق قوانین، هرگونه ایجاد مزاحمت برای لیدر یا پیگیری و اصرار در خصوص تستگیری، منجر به رد شدن درخواست شما خواهد شد. شکایت شما رد شد. عملکرد لیدر مربوطه صحیح بوده است. بسته شد. با احترام 🤝 ❤️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/136235-%D8%B1%DB%8C%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-iraman/#findComment-1406488 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده