رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: GOG.GUN.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Nicolay.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: /

• توضیحات: : با سلام، این لیدر عزیز جناب اقای Nicolay از نفراتی که بعد من هستن به نام Andiya و AmirHoxein تست گرفته است که تقریبا اخر صفحه 3 هستند و من وسط های صفحه 3.

مهم:اصلا نمیخوام لیدر عزیز مجازات شه فقط اومدم برای تست بگم. 

• مدارک (فیلم یا عکس)Nucp

17c002_26animated-fingertip-light-1.gif

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/135580-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86nicolay/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود؛

@Nicolay عزیز لطفا مدارک و دفاعیه خود را تا 24 ساعت آینده ارسال کنید.

Aras

❤️                                                   

Masum

45f4-IMG-20260716-060224.jpg

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/135580-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86nicolay/#findComment-1398830

📢 نتیجه بررسی شکایت

شاکی محترم،

@patrik1390

با سلام و احترام،

در پاسخ به شکایتی که از بنده مطرح کرده‌اید، لازم می‌دانم چند نکته را جهت شفاف‌سازی و رفع ابهامات موجود بیان کنم.

در وهله نخست، لازم است توضیح دهید که با چه هدفی برای ورود به National Guard اقدام به ارائه پیشنهاد مالی به اعضای مجموعه و تلاش برای دریافت سؤالات آزمون ورودی کرده‌اید. در صورت اثبات چنین اقدامی، این موضوع تقلب در فرآیند پذیرش و تلاش برای دور زدن آزمون ورودی محسوب شده و مطابق مقررات می‌تواند مجازات سنگینی در پی داشته باشد.

از سوی دیگر، در چند نوبتی که از شما درخواست کردم برای انجام آزمون مراجعه کنید، اعلام کردید که آمادگی لازم را ندارید و درخواست کردید حدود یک ساعت منتظر بمانم. با این حال، این زمان در عمل از یک ساعت فراتر رفته و در مواردی تا حدود چهار ساعت ادامه پیدا کرده است؛ به‌گونه‌ای که از بازه زمانی تعیین‌شده برای برگزاری آزمون خارج شده‌ایم.

با توجه به مجموع موارد مطرح‌شده، به‌منظور جلوگیری از هرگونه ابهام و همچنین بررسی موضوع توسط مقام مربوطه، ادامه روند آزمون و رسیدگی به وضعیت شما به ساب‌لیدر واگذار می‌شود و ایشان تصمیم‌گیری لازم را در خصوص نحوه ادامه فرآیند انجام خواهند داد.

انتظار می‌رود در ادامه، نسبت به رعایت قوانین، زمان‌بندی تعیین‌شده و روند رسمی پذیرش دقت و مسئولیت‌پذیری لازم را داشته باشید.

با احترام

Nicolay

فرماندهی National Guard

Nicolay398329_2695c128-26InShot-20260728-235407

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/135580-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86nicolay/#findComment-1399012

2 ساعت قبل، Nicolay گفته است:

📢 نتیجه بررسی شکایت

شاکی محترم،

@patrik1390

با سلام و احترام،

در پاسخ به شکایتی که از بنده مطرح کرده‌اید، لازم می‌دانم چند نکته را جهت شفاف‌سازی و رفع ابهامات موجود بیان کنم.

در وهله نخست، لازم است توضیح دهید که با چه هدفی برای ورود به National Guard اقدام به ارائه پیشنهاد مالی به اعضای مجموعه و تلاش برای دریافت سؤالات آزمون ورودی کرده‌اید. در صورت اثبات چنین اقدامی، این موضوع تقلب در فرآیند پذیرش و تلاش برای دور زدن آزمون ورودی محسوب شده و مطابق مقررات می‌تواند مجازات سنگینی در پی داشته باشد.

از سوی دیگر، در چند نوبتی که از شما درخواست کردم برای انجام آزمون مراجعه کنید، اعلام کردید که آمادگی لازم را ندارید و درخواست کردید حدود یک ساعت منتظر بمانم. با این حال، این زمان در عمل از یک ساعت فراتر رفته و در مواردی تا حدود چهار ساعت ادامه پیدا کرده است؛ به‌گونه‌ای که از بازه زمانی تعیین‌شده برای برگزاری آزمون خارج شده‌ایم.

با توجه به مجموع موارد مطرح‌شده، به‌منظور جلوگیری از هرگونه ابهام و همچنین بررسی موضوع توسط مقام مربوطه، ادامه روند آزمون و رسیدگی به وضعیت شما به ساب‌لیدر واگذار می‌شود و ایشان تصمیم‌گیری لازم را در خصوص نحوه ادامه فرآیند انجام خواهند داد.

انتظار می‌رود در ادامه، نسبت به رعایت قوانین، زمان‌بندی تعیین‌شده و روند رسمی پذیرش دقت و مسئولیت‌پذیری لازم را داشته باشید.

با احترام

Nicolay

فرماندهی National Guard

سلام عرض ادب اصلا من به کسی نگفتم بیا من رو پاس کن بعدشم شما اصلا جای من اومدین که من بگم آمادگی تست ندارم ?? بعدشم تست ازم نمیگیری بکو نمیگرم چرا اینقدر پیام میفرستی؟؟؟بعدشم من اگه گفته باشم سوالاتو بده تو باید ریجک یا تست نگیری ؟؟

ویرایش شده توسط patrik1390

17c002_26animated-fingertip-light-1.gif

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/135580-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86nicolay/#findComment-1399188

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...