patrik1390 ارسال شده در دیروز در 15:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:19 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: / • توضیحات: : با سلام، این لیدر عزیز جناب اقای Nicolay از نفراتی که بعد من هستن به نام Andiya و AmirHoxein تست گرفته است که تقریبا اخر صفحه 3 هستند و من وسط های صفحه 3. مهم:اصلا نمیخوام لیدر عزیز مجازات شه فقط اومدم برای تست بگم. • مدارک (فیلم یا عکس)Nucp لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/135580-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86nicolay/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aras ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل درود؛ @Nicolay عزیز لطفا مدارک و دفاعیه خود را تا 24 ساعت آینده ارسال کنید. ❤️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/135580-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86nicolay/#findComment-1398830 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل 📢 نتیجه بررسی شکایت شاکی محترم، @patrik1390 با سلام و احترام، در پاسخ به شکایتی که از بنده مطرح کردهاید، لازم میدانم چند نکته را جهت شفافسازی و رفع ابهامات موجود بیان کنم. در وهله نخست، لازم است توضیح دهید که با چه هدفی برای ورود به National Guard اقدام به ارائه پیشنهاد مالی به اعضای مجموعه و تلاش برای دریافت سؤالات آزمون ورودی کردهاید. در صورت اثبات چنین اقدامی، این موضوع تقلب در فرآیند پذیرش و تلاش برای دور زدن آزمون ورودی محسوب شده و مطابق مقررات میتواند مجازات سنگینی در پی داشته باشد. از سوی دیگر، در چند نوبتی که از شما درخواست کردم برای انجام آزمون مراجعه کنید، اعلام کردید که آمادگی لازم را ندارید و درخواست کردید حدود یک ساعت منتظر بمانم. با این حال، این زمان در عمل از یک ساعت فراتر رفته و در مواردی تا حدود چهار ساعت ادامه پیدا کرده است؛ بهگونهای که از بازه زمانی تعیینشده برای برگزاری آزمون خارج شدهایم. با توجه به مجموع موارد مطرحشده، بهمنظور جلوگیری از هرگونه ابهام و همچنین بررسی موضوع توسط مقام مربوطه، ادامه روند آزمون و رسیدگی به وضعیت شما به سابلیدر واگذار میشود و ایشان تصمیمگیری لازم را در خصوص نحوه ادامه فرآیند انجام خواهند داد. انتظار میرود در ادامه، نسبت به رعایت قوانین، زمانبندی تعیینشده و روند رسمی پذیرش دقت و مسئولیتپذیری لازم را داشته باشید. با احترام Nicolay فرماندهی National Guard لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/135580-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86nicolay/#findComment-1399012 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
patrik1390 ارسال شده در 9 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل (ویرایش شده) 2 ساعت قبل، Nicolay گفته است: 📢 نتیجه بررسی شکایت شاکی محترم، @patrik1390 با سلام و احترام، در پاسخ به شکایتی که از بنده مطرح کردهاید، لازم میدانم چند نکته را جهت شفافسازی و رفع ابهامات موجود بیان کنم. در وهله نخست، لازم است توضیح دهید که با چه هدفی برای ورود به National Guard اقدام به ارائه پیشنهاد مالی به اعضای مجموعه و تلاش برای دریافت سؤالات آزمون ورودی کردهاید. در صورت اثبات چنین اقدامی، این موضوع تقلب در فرآیند پذیرش و تلاش برای دور زدن آزمون ورودی محسوب شده و مطابق مقررات میتواند مجازات سنگینی در پی داشته باشد. از سوی دیگر، در چند نوبتی که از شما درخواست کردم برای انجام آزمون مراجعه کنید، اعلام کردید که آمادگی لازم را ندارید و درخواست کردید حدود یک ساعت منتظر بمانم. با این حال، این زمان در عمل از یک ساعت فراتر رفته و در مواردی تا حدود چهار ساعت ادامه پیدا کرده است؛ بهگونهای که از بازه زمانی تعیینشده برای برگزاری آزمون خارج شدهایم. با توجه به مجموع موارد مطرحشده، بهمنظور جلوگیری از هرگونه ابهام و همچنین بررسی موضوع توسط مقام مربوطه، ادامه روند آزمون و رسیدگی به وضعیت شما به سابلیدر واگذار میشود و ایشان تصمیمگیری لازم را در خصوص نحوه ادامه فرآیند انجام خواهند داد. انتظار میرود در ادامه، نسبت به رعایت قوانین، زمانبندی تعیینشده و روند رسمی پذیرش دقت و مسئولیتپذیری لازم را داشته باشید. با احترام Nicolay فرماندهی National Guard سلام عرض ادب اصلا من به کسی نگفتم بیا من رو پاس کن بعدشم شما اصلا جای من اومدین که من بگم آمادگی تست ندارم ?? بعدشم تست ازم نمیگیری بکو نمیگرم چرا اینقدر پیام میفرستی؟؟؟بعدشم من اگه گفته باشم سوالاتو بده تو باید ریجک یا تست نگیری ؟؟ ویرایش شده 9 ساعت قبل توسط patrik1390 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/135580-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86nicolay/#findComment-1399188 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
patrik1390 ارسال شده در 7 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل تست گرفت شکایت رو رد کنید لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/135580-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86nicolay/#findComment-1399254 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری