Champion ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من ساب لیدر بودم ایشون منو از ساب لیدر در میارن و رنک1 میکنن که من قبله ساب لیدری رنک2 بودم و من رویه این مسئله خیلی حساس ام مخصوصا رویه UCP که خراب میشه.و ایشون چرا دقت نمیکنه؟ • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در July 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم @Champion شکایت شما رد شد. شما در تاریخِ 07-07-2020، ساعتِ 21:53 عضو اقلیت تاکسی شدید و اولین جلسه هفتگی شما در تاریخِ 10-07-2020، ساعتِ 15:00 برگزار شد که شما قریب به 65 ساعت عضو این اقلیت بودید. افرادی که تازه وارد اقلیت شدن، اگر اولین جلسه هفتگی خود را زودتر از 72 ساعت داشتند، آن جلسه هفتگی محسوب نمی شود. موفق باشید. +بسته شد. Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده