TheMasTeR ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمامی حاضرین در ایونت. • توضیحات: سلام خدمت همگی، امروز ایشون ایونته Duel with me گذاشتن که ادمین @CaptainMahdi ادمین ایونت بودن و رامتین هلپر. از اول ایونت تا اخر ایونت Chat logesh موجوده، ایشون هیچ حرفی راجبه ممنوع بودن یا نبودنه Anim نزدن و دیدن هر راند خیلی راحت کیلش میدم. اومد Hp همه رو 20 کرد که تا دوئل استارت شد، برگرده و یدونه بزنه، منم تا استارت شد یکبار Skate3/ زدم که نتونه برگرده کیل کنه. بعد که راحت کیلش دادم گفت بخاطره اینکه یکبار Skate 3 زدی کیل میشی و بعدش رامتین منو با مینی گان کیل کرد و @CaptainMahdi و @youna گفتن که شکایت کن قطعا رسیدگی و مجازات میشه. از Organizer میخوام عکسی قرار بده که توی /say, /e یا /S گفته که Anim زدن ممنوع، و مدرکی بدن که من بیشتر از یکبار Skate 3 زدم. مجازاته ناداوری در ایونت: 3روز بن. خواستار بن Organizer و Helper هستم. پ.ن:اخرش هم بخاطره این ناداوری نتیجه این شد. Winner: No-One نمیخوای جایزه بدی Hp رو 20 میکنی فکر میکنی منم نوبم؟ • مدارک (فیلم یا عکس): توضیحات لازم در عکس ها هست: چت لاگه کامل هم دارم، اگر لازم بود میزارم. باید از Organizer مدرک بگیرید که گفته Anim mamnu' (تازه اونم یکبار Skate 3 زدم که نتونه برگرده یه تیر بزنه ) خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 بله ایشون باید مجازات بشه در حق بنده هم نا عدالتی کردند . ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در July 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2020 با اهدای سلام و تحیات شکایت شما قبول شد! شخص مربوطه 3 روز از بازی محروم شد. +بسته شد. Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده