رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

FP80 بی دلیل | Nicolay

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Khanterror.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:  Nicolay.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:

• توضیحات: با سلام و درود عرض ادب بنده من تا حالا فحاشی نکردم تا حالا هم نکردم و نخواهم کرد ولی من اون لحظه در همون ساعت داخل اکانت نبودم من به لیدر گفتم لطفاً مدرک من حداقل مدرکو ببینم شک ندارم که من همون داخل  اکانت نبود نبودم

• مدارک (فیلم یا عکس): از خود لیدر گرفته شه

در ضمن همون ساعتی که فحاشی به صورت گرفته من تو اکانت نبودم لطفاً آی پی چک شه

• هاها 2
  • ناراحت 2

My account:

497c16_267dc316-26GIF-20260817-000443-60

Khanterror.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/132795-fp80-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-nicolay/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در صورت تایید شکایت لیدر مجازات نشه فقط برگردم فکشن 

My account:

Khanterror.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/132795-fp80-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-nicolay/#findComment-1373977

📋 نتیجه بررسی شکایت

با سلام و احترام خدمت شاکی محترم،

@Khanterror

شکایتی که از بنده با این مضمون ثبت کرده‌اید که شما بدون دلیل و به‌صورت ناعادلانه از National Guard اخراج شده‌اید، پس از بررسی موارد مطرح‌شده، فاقد دلایل کافی برای تأیید بوده و قابل قبول نیست.

با توجه به توضیحات و مواردی که در شکایت خود مطرح کرده‌اید، لازم دیدم جهت شفاف‌سازی کامل برای شما، مسئولین مربوطه و سایر افرادی که این بخش را مطالعه می‌کنند، موارد را به‌ترتیب بررسی کنم تا هیچ‌گونه ابهام یا سوءتفاهمی باقی نماند.

---

🔹 مورد اول: دلیل اخراج از ارتش

شما در بخشی از صحبت‌های خود عنوان کرده‌اید که بنده چنین موضوعی را بیان نکرده‌ام یا دلیل اخراج شما به‌درستی مشخص نبوده است.

به همین منظور، مدرک شاکی را در همین بخش قرار می‌دهم تا برای همه مشخص باشد که چه اتفاقی رخ داده است.

برای دانلود مدرک کلیک کنید

در مدارک ارائه‌شده، به‌وضوح مشخص است که از طریق Whisper و به‌صورت شخصی، نسبت به نوامیس فرد مقابل اقدام به فحاشی کرده‌اید.

چنین رفتاری تحت هیچ شرایطی در National Guard قابل قبول نیست و مطابق قوانین دسته ویژه، سرباز موردنظر به دلیل این تخلف مورد برخورد قرار گرفته و از ارتش اخراج شده است.

بنابراین، اخراج شما بدون دلیل نبوده و بر اساس مدارک موجود و تخلف صورت‌گرفته انجام شده است.

---

🔹 مورد دوم: ادعای حضور نداشتن در حساب کاربری

شما همچنین اظهار کرده‌اید که در لحظه وقوع این اتفاق، خودتان در حساب کاربری‌تان حضور نداشته‌اید.

در صورتی که این ادعا صحت داشته باشد، این موضوع نه‌تنها دلیل اخراج شما را از بین نمی‌برد، بلکه خود می‌تواند موضوع جداگانه‌ای برای بررسی باشد.

اگر حساب کاربری خود را در اختیار شخص دیگری قرار داده‌اید، باید پیش از آن، موضوع Share Account را مطابق قوانین و روال مربوطه ثبت و مدارک لازم را ارائه می‌کردید. در غیر این صورت، بررسی IP و اطلاعات حساب کاربری می‌تواند نشان‌دهنده تخلف دیگری نیز باشد.

---

🔹 مورد سوم: مسئولیت Share Account

اگر واقعاً آزمون ورودی National Guard را بدون تقلب قبول شده و قوانین را مطالعه کرده‌اید، باید بدانید که مسئولیت تمامی اتفاقاتی که از طریق حساب کاربری شما رخ می‌دهد، بر عهده صاحب حساب است.

بنابراین، اینکه شخص دیگری از حساب شما استفاده کرده باشد، شما را از مسئولیت اتفاقات رخ‌داده مبرا نمی‌کند. اگر شخص دیگری با استفاده از حساب کاربری شما اقدام به فحاشی کرده باشد، این موضوع از نظر مسئولیت حساب کاربری تفاوتی با انجام آن تخلف توسط خود شما ندارد.

هر فردی که حساب خود را در اختیار شخص دیگری قرار می‌دهد، باید مسئولیت کامل این تصمیم و اتفاقات ناشی از آن را نیز بپذیرد.

---

⚖️ نتیجه نهایی

با توجه به مدارک موجود و توضیحات ارائه‌شده، شکایت شما از بنده قابل تأیید نیست؛ زیرا اخراج شما بر اساس دلیل و مستندات مشخص انجام شده و ادعای مطرح‌شده مبنی بر اخراج بی‌دلیل، با مدارک موجود هم‌خوانی ندارد.

بنابراین، شکایت شما رد و مختومه اعلام می‌شود.

لطفاً در آینده، پیش از ثبت چنین شکایاتی، ابتدا قوانین و مسئولیت‌های مربوط به حساب کاربری و Share Account را با دقت مطالعه فرمایید تا از ثبت شکایت‌های بی‌اساس و ایجاد اتلاف وقت برای مسئولین جلوگیری شود.

با احترام

Nicolay
فرماندهی National Guard

• دوست دارم که 3
  • مرسی 2

Nicolay398329_2695c128-26InShot-20260728-235407

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/132795-fp80-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-nicolay/#findComment-1374259

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   1 کاربر

• اضافه کردن...