Khanterror ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود عرض ادب بنده من تا حالا فحاشی نکردم تا حالا هم نکردم و نخواهم کرد ولی من اون لحظه در همون ساعت داخل اکانت نبودم من به لیدر گفتم لطفاً مدرک من حداقل مدرکو ببینم شک ندارم که من همون داخل اکانت نبود نبودم • مدارک (فیلم یا عکس): از خود لیدر گرفته شه در ضمن همون ساعتی که فحاشی به صورت گرفته من تو اکانت نبودم لطفاً آی پی چک شه 2 2 My account: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/132795-fp80-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-nicolay/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Khanterror ارسال شده در 14 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل در صورت تایید شکایت لیدر مجازات نشه فقط برگردم فکشن My account: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/132795-fp80-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-nicolay/#findComment-1373977 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل 📋 نتیجه بررسی شکایت با سلام و احترام خدمت شاکی محترم، @Khanterror شکایتی که از بنده با این مضمون ثبت کردهاید که شما بدون دلیل و بهصورت ناعادلانه از National Guard اخراج شدهاید، پس از بررسی موارد مطرحشده، فاقد دلایل کافی برای تأیید بوده و قابل قبول نیست. با توجه به توضیحات و مواردی که در شکایت خود مطرح کردهاید، لازم دیدم جهت شفافسازی کامل برای شما، مسئولین مربوطه و سایر افرادی که این بخش را مطالعه میکنند، موارد را بهترتیب بررسی کنم تا هیچگونه ابهام یا سوءتفاهمی باقی نماند. --- 🔹 مورد اول: دلیل اخراج از ارتش شما در بخشی از صحبتهای خود عنوان کردهاید که بنده چنین موضوعی را بیان نکردهام یا دلیل اخراج شما بهدرستی مشخص نبوده است. به همین منظور، مدرک شاکی را در همین بخش قرار میدهم تا برای همه مشخص باشد که چه اتفاقی رخ داده است. برای دانلود مدرک کلیک کنید در مدارک ارائهشده، بهوضوح مشخص است که از طریق Whisper و بهصورت شخصی، نسبت به نوامیس فرد مقابل اقدام به فحاشی کردهاید. چنین رفتاری تحت هیچ شرایطی در National Guard قابل قبول نیست و مطابق قوانین دسته ویژه، سرباز موردنظر به دلیل این تخلف مورد برخورد قرار گرفته و از ارتش اخراج شده است. بنابراین، اخراج شما بدون دلیل نبوده و بر اساس مدارک موجود و تخلف صورتگرفته انجام شده است. --- 🔹 مورد دوم: ادعای حضور نداشتن در حساب کاربری شما همچنین اظهار کردهاید که در لحظه وقوع این اتفاق، خودتان در حساب کاربریتان حضور نداشتهاید. در صورتی که این ادعا صحت داشته باشد، این موضوع نهتنها دلیل اخراج شما را از بین نمیبرد، بلکه خود میتواند موضوع جداگانهای برای بررسی باشد. اگر حساب کاربری خود را در اختیار شخص دیگری قرار دادهاید، باید پیش از آن، موضوع Share Account را مطابق قوانین و روال مربوطه ثبت و مدارک لازم را ارائه میکردید. در غیر این صورت، بررسی IP و اطلاعات حساب کاربری میتواند نشاندهنده تخلف دیگری نیز باشد. --- 🔹 مورد سوم: مسئولیت Share Account اگر واقعاً آزمون ورودی National Guard را بدون تقلب قبول شده و قوانین را مطالعه کردهاید، باید بدانید که مسئولیت تمامی اتفاقاتی که از طریق حساب کاربری شما رخ میدهد، بر عهده صاحب حساب است. بنابراین، اینکه شخص دیگری از حساب شما استفاده کرده باشد، شما را از مسئولیت اتفاقات رخداده مبرا نمیکند. اگر شخص دیگری با استفاده از حساب کاربری شما اقدام به فحاشی کرده باشد، این موضوع از نظر مسئولیت حساب کاربری تفاوتی با انجام آن تخلف توسط خود شما ندارد. هر فردی که حساب خود را در اختیار شخص دیگری قرار میدهد، باید مسئولیت کامل این تصمیم و اتفاقات ناشی از آن را نیز بپذیرد. --- ⚖️ نتیجه نهایی با توجه به مدارک موجود و توضیحات ارائهشده، شکایت شما از بنده قابل تأیید نیست؛ زیرا اخراج شما بر اساس دلیل و مستندات مشخص انجام شده و ادعای مطرحشده مبنی بر اخراج بیدلیل، با مدارک موجود همخوانی ندارد. بنابراین، شکایت شما رد و مختومه اعلام میشود. لطفاً در آینده، پیش از ثبت چنین شکایاتی، ابتدا قوانین و مسئولیتهای مربوط به حساب کاربری و Share Account را با دقت مطالعه فرمایید تا از ثبت شکایتهای بیاساس و ایجاد اتلاف وقت برای مسئولین جلوگیری شود. با احترام Nicolay فرماندهی National Guard 3 2 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/132795-fp80-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-nicolay/#findComment-1374259 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری