OmGPlays ارسال شده در July 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 با عرض سلام این سروری ک ما داخلش بازی میکنیم Role Play هیتش و به سبک زندگی واقعی هستش چرا باید یکی که ازدواج کنه هیچ اتفاق خاصی براش نمیوفته و آخرشم طلاق میگیره و آمار طلاقو میبره بالا - به نظرم یه یارانه ای باشه که کمک کنه تو زندگیش - وام ازدواج داشته باشه که اگه پرداخت نکنه به آزای مبلغش بیوفته jail هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه ای, خوشحال نباش تیتر اول روزنامه, فردا کاغذ باطله است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 رایانه هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 (ویرایش شده) در 46 دقیقه قبل، Abner گفته است: رایانه ویرایش شده July 13, 2020 توسط DoNaLd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arving78 ارسال شده در July 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۳ در 11:49، Abner گفته است: رایانه در دنیا جای کافی برای همه هست پس بجای اینکه جای کسی رو بگیری سعی کن جای خودت رو پیدا کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۲ در 00:21، OmGPlays گفته است: با عرض سلام این سروری ک ما داخلش بازی میکنیم Role Play هیتش و به سبک زندگی واقعی هستش چرا باید یکی که ازدواج کنه هیچ اتفاق خاصی براش نمیوفته و آخرشم طلاق میگیره و آمار طلاقو میبره بالا - به نظرم یه یارانه ای باشه که کمک کنه تو زندگیش - وام ازدواج داشته باشه که اگه پرداخت نکنه به آزای مبلغش بیوفته jail خوبه دیگه دمه Paycheck +100$ به خاطر شوهر بودن با @OmGPlays با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 به نظر من ازدواج کردن هیچ تاثیری تو گیم نداره 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۳۰ در 17:24، XxMMADxX گفته است: به نظر من ازدواج کردن هیچ تاثیری تو گیم نداره کاملا موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۲ در 11:51، OmGPlays گفته است: Role Play کجای سرور Role play ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 در 2 ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: کاملا موافقم +1 امتیاز مثب برای من البته به گفته بعضی ها میگن که ۱۰۰$ به payday chack اضافه میکنه 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۳۱ در 22:01، Lazyboy گفته است: +1 امتیاز مثب برای من البته به گفته بعضی ها میگن که ۱۰۰$ به payday chack اضافه میکنه نه نمیشه من با اک مولتی خودم ازدواج کردم هنو 10$ هس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 با سلام نظر بنده نیز (-) میباشد! King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظرم - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 چيشده پلیرا به فکر ازدواج افتادن؟ Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 سلام؛ دیدگاه بنده نسبت به بهبود سیستم Marriage (+) هست، اما نظرم درمورد مواردی که عرض کردید (-) هست در کل (-) End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 27, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. (بهبود سیستم) ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 با سلام, نظر من درباره ی پیشنهاد شما منفی ( - ) هست ولی درباره ی بهبود سیستم ازدواج مثبت ( + ) هست واقعا تغییری نیاز هست. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 درود، پیشنهاد شما رد شد، اینکه سیستم ازدواج بهبود یابد پیشنهاد خوبیست اما به چه شکل؟ موردی که گفتید خیلی تأثیر گذار نیست و امکان وام هم نیست. در صورتی که پیشنهاد بهتری در این زمینه دارید تاپیک جدید ایجاد کنید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده