Wolfe ارسال شده در July 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: فکر کنم. اکانت فروم شون @Brawl • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: جعل امتیاز در فروم. همه چیز در عکس ها مشخص هست. • مدارک (فیلم یا عکس): در 35 دقیقه قبل، Wolfe گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: فکر کنم. اکانت فروم شون @Brawl • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: جعل امتیاز در فروم. همه چیز در عکس ها مشخص هست. • مدارک (فیلم یا عکس): اگه به کاربر های که وا کنش نشون دادند نگاه کنید متوجه مولتی اکانت بودن شون می شید. ویرایش شده July 9, 2020 توسط Wolfe 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brawl ارسال شده در July 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2020 باسلام، این کارِ بنده صرفاً جهت گذاشتن پست بدون درخواست Show شدن بود و فکر نمیکنم 10 امتیاز چندان زیاد باشه، و شمایی که اومدی شکایت، اصلاً شکایتِ شما قبول شد و امتیاز های من پاک شد، چی به شما میرسه؟ کاش هرکی سرش تو کار خودش باشه و تو کار کسی دخالت نکنع. ببخشید که تو دخالتتون زندگی میکنم، چرا نسلِ شما منقرض نمیشه؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در July 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 (ویرایش شده) در 9 ساعت قبل، Brawl گفته است: باسلام، این کارِ بنده صرفاً جهت گذاشتن پست بدون درخواست Show شدن بود و فکر نمیکنم 10 امتیاز چندان زیاد باشه، و شمایی که اومدی شکایت، اصلاً شکایتِ شما قبول شد و امتیاز های من پاک شد، چی به شما میرسه؟ کاش هرکی سرش تو کار خودش باشه و تو کار کسی دخالت نکنع. ببخشید که تو دخالتتون زندگی میکنم، چرا نسلِ شما منقرض نمیشه؟! چیزی که به من می رسه اینه که جلوی ادمای عین تورو مگیرم.بقول یکی از دوستان اون هلپر که بهت یاداده بیای فروم چیزه دیگه ای یادت نداده؟منم تورو تگ کردم که بیای از خودت دفاع کنی نه چرت بگی می تو نستم تگ نکنمت بعد راحت مجزات ها اعمال می شد ولی ما از اون ادماش نیستیم. در 7 ساعت قبل، GelofeN گفته است: حروم خوری و خوردن حق دیگرانه کاش نسل شما منقرض بشه که مفت خوری نکنید به جای تلاش مثل ادم یاد بگیری تلاش کنی نه جعل کنی! در 6 ساعت قبل، MAMADGANGz گفته است: به خدا من الان ۲ تا امتیاز دارم خیلی خوشحالم چرا میاید حروم خوری می کنید آخه ☹ در 9 ساعت قبل، Brawl گفته است: باسلام، این کارِ بنده صرفاً جهت گذاشتن پست بدون درخواست Show شدن بود و فکر نمیکنم 10 امتیاز چندان زیاد باشه، و شمایی که اومدی شکایت، اصلاً شکایتِ شما قبول شد و امتیاز های من پاک شد، چی به شما میرسه؟ کاش هرکی سرش تو کار خودش باشه و تو کار کسی دخالت نکنع. ببخشید که تو دخالتتون زندگی میکنم، چرا نسلِ شما منقرض نمیشه؟! اینو یادم رفت بگم اگه قرار باشه هرکی برا خودس قانون بزاه یا بگه جعل امتیاز اصلا برا show پست اعیب نداره بع یکی مثل شما این کار رو بکنه بیاد به پلیر ها و ادمینا و سرور فحاشی کنه کار درستی هست.معلومه که نه ولی کسی که برای امتیاز ها زحمت کشیده که نمیاد این کار رو بکنه. ویرایش شده July 10, 2020 توسط Wolfe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 باشد تا رستگار شویم... در 13 ساعت قبل، Brawl گفته است: کاش هرکی سرش تو کار خودش باشه و تو کار کسی دخالت نکنع. دوست عزیز، مگه بقیه کاربرای فروم با جعل امتیاز برای نمایان شدن پستشون بدون تایید ناظر استفاده کردن؟ شما حق کسانی که امتیاز جعل نمیکنند ضایع کردید. >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 13 ساعت قبل، Brawl گفته است: این کارِ بنده صرفاً جهت گذاشتن پست بدون درخواست Show شدن بود و فکر نمیکنم 10 امتیاز چندان زیاد باشه، اینجوری بود که دیگه @Ali این قانون رو نمیزاشت همون اول قانون رو ورمیداشت همه پستاشون زود Showبشه ولی حتما یه دلیلی داره(که فکر کنم خودتون هم بدونید)که اکانت های تازه ساخته شده نباید پستشون سریع ظاهر شه. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 با اهدای سلام و تحیات شکایت های مربوط به فروم را لطفا در این قسمت گزارش ندهید بنده کاری از دستم بر نمیاد. میتوانید در پیام خصوصی به @Ali بگید تا رسیدگی کنند. +بسته شد. Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده