NATO ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 سلام و خسته نباشد میشه کمک کنید .عکس سایز کوچک از خودم : .عکس سایز کوچک از کسی که شکایت دارم : .عکس سایز کوچک از شاهدی که طرف اون بود سرم کلاه رفته قرار بود یه نفر از من ماشین Elegy تراد بده با ماشین pehonix 1.7mil هم سر بده ماشین من Elegy بود و منم زیاد بلد نبودم به خودش هم گفتم بلد نیستم و این بلا رو سرم اورد .مدرک::: بعد بلا فاصله جفتشون /q دادن دیگه نمیدونم مولیتی بودن یا نه لطفا کمک کنید دارو ندارمو برد جان مادرتون رسیدگی کنید سلامتی خودم که چه باشم چه نباشم واسه کسی مهم نیست!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 با اهدای سلام و تحیات شکایت شما به صورت جدی در دست بررسی می باشد. لطفا تا پاسخ نهایی صبور باشید +موقتا بسته شد. 1 Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در July 10, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 سلام و درود شکایت شما قبول شد. فرد خاطی بن شد و اموالش ضبط. برای گرفتن اموالتان منتظر خبر بنده در بازی باشید. بسته شد. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده