TheMasTeR ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 سلام خدمت همه میخوام یه پیشنهاد بدم واسه Freq. پیشنهاد میکنم مثل CrewFF/ که باعث میشه بتونیم/نتونیم اعضایی که داخل Crew ما هستند رو بزنیم، برای Freq هم دقیقا همچین چیزی بیاد. دستور: FreqFF/ که با این دستور میتونیم تنظیم کنیم که اعضایی که توی Freq هستند بتونند همدیگه رو بزنند یا نه. هدف من از نوشتن این پیشنهاد فقط واسه کسایی هست که دسته متوسطن. البته میتونه واسه بقیه جا ها هم مورد استفاده قرار بگیره. هممون میدونیم موقع وار اجباری 18نفر از یک اقلیت دسته متوسط میرن توی Turf که این 18 نفر توی یک Crew جا نمیشن. پس خوبه که جهته جلوگیری از آسیب رسانی به خودی این کار صورت بگیره. پیشنهاد 2 برای دسته متوسط: پیشنهاد میکنم سیستمی ایجاد شه که زمانی که افراد دسته متوسط وارد Turf اتک خورده میشن نتونن همدیگه رو بزنن و از یارشون Damage کم نشه. خَلاص. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 با سلام و درود پیشنهاد خوبیه ممنون از شما اما پیشنهاد بهتر من اینه که زمانی که توی وار هستید در صورت تیر اندازی به هم فکشنی های خود با ارور U cannot attack your teammates مواجه شویم با تشکر و احترام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 در 9 ساعت قبل، AliBozorG گفته است: با سلام و درود پیشنهاد خوبیه ممنون از شما سلام متشکر از نظرتون، لطف دارید. در 9 ساعت قبل، AliBozorG گفته است: اما پیشنهاد بهتر من اینه که زمانی که توی وار هستید در صورت تیر اندازی به هم فکشنی های خود با ارور U cannot attack your teammates مواجه شویم منم همینو گفتم قسمت پیشنهاد 2 در 11 ساعت قبل، Shxyan گفته است: پیشنهاد 2 برای دسته متوسط: پیشنهاد میکنم سیستمی ایجاد شه که زمانی که افراد دسته متوسط وارد Turf اتک خورده میشن نتونن همدیگه رو بزنن و از یارشون Damage کم نشه. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده