رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:Jadoh.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 963152-Nicolay

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: ایشون از بنده تست نمیگیره و به ایشون زنگ میزنم هم جواب نمیده

• مدارک (فیلم یا عکس): در NUCP همه چیز مشخصه

ویرایش شده توسط NeverKiller

:My account

1227058-Jadoh

:My Brother

74880-AliSensi

1202447-TheLevi

1138598-Mael

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/131424-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود؛

شکایت شما در حال بررسی میباشد،

@Nicolay لطفا تا 24 ساعت اینده دفاعیه خود را ارسال کنید.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/131424-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/#findComment-1362678

@NeverKiller

📋 دفاعیه فرماندهی National Guard

با سلام و درود خدمت شاکی محترم،

بنده معمولاً دفاعیه‌های مربوط به شکایات را در قالب Staff-Note برای مسئولین مربوطه ارسال می‌کنم؛ اما این بار لازم دانستم موضوع را به‌صورت عمومی مطرح کنم تا سایر اعضای مجموعه نیز در جریان روند کار قرار گرفته و از ایجاد هرگونه دلخوری یا سوءتفاهم جلوگیری شود.

در ابتدا لازم است توضیح دهم که در حال حاضر نوبت شما برای انجام تست نرسیده است و پیش از شما ۱۰ متقاضی دیگر در صف انتظار انجام تست قرار دارند. طبیعتاً ما موظف هستیم تست متقاضیان را بر اساس نوبت و ترتیب مشخص‌شده انجام دهیم و نمی‌توانیم صرفاً به دلیل درخواست یک متقاضی، نوبت سایر افراد را جابه‌جا یا حذف کنیم.

دوم، گزارش تست بنده به‌صورت مداوم در حال به‌روزرسانی است و وضعیت متقاضیان و روند تست‌گیری به‌طور مرتب در آن ثبت می‌شود. بنابراین متقاضیان می‌توانند با مراجعه به گزارش مربوطه، از روند و وضعیت نوبت خود مطلع شوند.

سوم، در خصوص موضوع پاسخ ندادن به تماس‌ها، لازم می‌دانم توضیح دهم که بنده نمی‌توانم تلفن خود را به‌صورت دائمی در دسترس تمامی افراد قرار دهم؛ چرا که در این صورت باید بخش قابل توجهی از زمان خود را صرف پاسخگویی به تماس‌های متقاضیان و وکلای مجموعه کنم.

بنده در کنار روند تست‌گیری، مسئولیت مدیریت اقلیت National Guard را نیز بر عهده دارم و وظایف متعددی از جمله رسیدگی به مشکلات اعضای اقلیت، مدیریت امور داخلی و انجام مسئولیت‌های مربوط به لیدری را بر عهده دارم که طبیعتاً رسیدگی به امور اعضای فعلی اقلیت در اولویت قرار دارد.

با این حال، زمانی که نوبت یک متقاضی فرا برسد، شخصاً با وی تماس گرفته یا از طریق پیام خصوصی اطلاع‌رسانی خواهم کرد تا تست ایشان انجام شود. بنابراین نیازی به تماس‌ها و پیگیری‌های مکرر از سوی متقاضیان نیست.

در خصوص وکلای مجموعه نیز لازم به ذکر است که روند مربوط به آن‌ها مشخص بوده و معمولاً مجوز آزادی خود را از بنده در داخل زندان دریافت می‌کنند؛ بنابراین این موضوع نیز در چارچوب وظایف و مسئولیت‌های بنده پیگیری می‌شود.

در نهایت، هدف از بیان این توضیحات صرفاً شفاف‌سازی روند کار و جلوگیری از ایجاد سوءتفاهم بوده است. امیدوارم توانسته باشم شرایط موجود، نحوه اولویت‌بندی تست‌ها و دلیل عدم پاسخگویی مداوم به تماس‌ها را به‌صورت کامل و روشن توضیح دهم.

از شکیبایی و درک شما سپاسگزارم.

با احترام
فرماندهی National Guard

Nicolay

• دوست دارم که 1
  • مرسی 1

Nicolay398329_2695c128-26InShot-20260728-235407

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/131424-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/#findComment-1363079

2 ساعت قبل، Nicolay گفته است:

@NeverKiller

📋 دفاعیه فرماندهی National Guard

با سلام و درود خدمت شاکی محترم،

بنده معمولاً دفاعیه‌های مربوط به شکایات را در قالب Staff-Note برای مسئولین مربوطه ارسال می‌کنم؛ اما این بار لازم دانستم موضوع را به‌صورت عمومی مطرح کنم تا سایر اعضای مجموعه نیز در جریان روند کار قرار گرفته و از ایجاد هرگونه دلخوری یا سوءتفاهم جلوگیری شود.

در ابتدا لازم است توضیح دهم که در حال حاضر نوبت شما برای انجام تست نرسیده است و پیش از شما ۱۰ متقاضی دیگر در صف انتظار انجام تست قرار دارند. طبیعتاً ما موظف هستیم تست متقاضیان را بر اساس نوبت و ترتیب مشخص‌شده انجام دهیم و نمی‌توانیم صرفاً به دلیل درخواست یک متقاضی، نوبت سایر افراد را جابه‌جا یا حذف کنیم.

دوم، گزارش تست بنده به‌صورت مداوم در حال به‌روزرسانی است و وضعیت متقاضیان و روند تست‌گیری به‌طور مرتب در آن ثبت می‌شود. بنابراین متقاضیان می‌توانند با مراجعه به گزارش مربوطه، از روند و وضعیت نوبت خود مطلع شوند.

سوم، در خصوص موضوع پاسخ ندادن به تماس‌ها، لازم می‌دانم توضیح دهم که بنده نمی‌توانم تلفن خود را به‌صورت دائمی در دسترس تمامی افراد قرار دهم؛ چرا که در این صورت باید بخش قابل توجهی از زمان خود را صرف پاسخگویی به تماس‌های متقاضیان و وکلای مجموعه کنم.

بنده در کنار روند تست‌گیری، مسئولیت مدیریت اقلیت National Guard را نیز بر عهده دارم و وظایف متعددی از جمله رسیدگی به مشکلات اعضای اقلیت، مدیریت امور داخلی و انجام مسئولیت‌های مربوط به لیدری را بر عهده دارم که طبیعتاً رسیدگی به امور اعضای فعلی اقلیت در اولویت قرار دارد.

با این حال، زمانی که نوبت یک متقاضی فرا برسد، شخصاً با وی تماس گرفته یا از طریق پیام خصوصی اطلاع‌رسانی خواهم کرد تا تست ایشان انجام شود. بنابراین نیازی به تماس‌ها و پیگیری‌های مکرر از سوی متقاضیان نیست.

در خصوص وکلای مجموعه نیز لازم به ذکر است که روند مربوط به آن‌ها مشخص بوده و معمولاً مجوز آزادی خود را از بنده در داخل زندان دریافت می‌کنند؛ بنابراین این موضوع نیز در چارچوب وظایف و مسئولیت‌های بنده پیگیری می‌شود.

در نهایت، هدف از بیان این توضیحات صرفاً شفاف‌سازی روند کار و جلوگیری از ایجاد سوءتفاهم بوده است. امیدوارم توانسته باشم شرایط موجود، نحوه اولویت‌بندی تست‌ها و دلیل عدم پاسخگویی مداوم به تماس‌ها را به‌صورت کامل و روشن توضیح دهم.

از شکیبایی و درک شما سپاسگزارم.

با احترام
فرماندهی National Guard

Nicolay

با سلام.

کاملا متوجه شدم.

ممنون از شما منتظرتون هستم.

با تشکر

• مرسی 1

:My account

1227058-Jadoh

:My Brother

74880-AliSensi

1202447-TheLevi

1138598-Mael

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/131424-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/#findComment-1363209

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...