NeverKiller ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون از بنده تست نمیگیره و به ایشون زنگ میزنم هم جواب نمیده • مدارک (فیلم یا عکس): در NUCP همه چیز مشخصه ویرایش شده 23 ساعت قبل توسط NeverKiller :My account :My Brother لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/131424-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل درود؛ شکایت شما در حال بررسی میباشد، @Nicolay لطفا تا 24 ساعت اینده دفاعیه خود را ارسال کنید. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/131424-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/#findComment-1362678 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل @NeverKiller 📋 دفاعیه فرماندهی National Guard با سلام و درود خدمت شاکی محترم، بنده معمولاً دفاعیههای مربوط به شکایات را در قالب Staff-Note برای مسئولین مربوطه ارسال میکنم؛ اما این بار لازم دانستم موضوع را بهصورت عمومی مطرح کنم تا سایر اعضای مجموعه نیز در جریان روند کار قرار گرفته و از ایجاد هرگونه دلخوری یا سوءتفاهم جلوگیری شود. در ابتدا لازم است توضیح دهم که در حال حاضر نوبت شما برای انجام تست نرسیده است و پیش از شما ۱۰ متقاضی دیگر در صف انتظار انجام تست قرار دارند. طبیعتاً ما موظف هستیم تست متقاضیان را بر اساس نوبت و ترتیب مشخصشده انجام دهیم و نمیتوانیم صرفاً به دلیل درخواست یک متقاضی، نوبت سایر افراد را جابهجا یا حذف کنیم. دوم، گزارش تست بنده بهصورت مداوم در حال بهروزرسانی است و وضعیت متقاضیان و روند تستگیری بهطور مرتب در آن ثبت میشود. بنابراین متقاضیان میتوانند با مراجعه به گزارش مربوطه، از روند و وضعیت نوبت خود مطلع شوند. سوم، در خصوص موضوع پاسخ ندادن به تماسها، لازم میدانم توضیح دهم که بنده نمیتوانم تلفن خود را بهصورت دائمی در دسترس تمامی افراد قرار دهم؛ چرا که در این صورت باید بخش قابل توجهی از زمان خود را صرف پاسخگویی به تماسهای متقاضیان و وکلای مجموعه کنم. بنده در کنار روند تستگیری، مسئولیت مدیریت اقلیت National Guard را نیز بر عهده دارم و وظایف متعددی از جمله رسیدگی به مشکلات اعضای اقلیت، مدیریت امور داخلی و انجام مسئولیتهای مربوط به لیدری را بر عهده دارم که طبیعتاً رسیدگی به امور اعضای فعلی اقلیت در اولویت قرار دارد. با این حال، زمانی که نوبت یک متقاضی فرا برسد، شخصاً با وی تماس گرفته یا از طریق پیام خصوصی اطلاعرسانی خواهم کرد تا تست ایشان انجام شود. بنابراین نیازی به تماسها و پیگیریهای مکرر از سوی متقاضیان نیست. در خصوص وکلای مجموعه نیز لازم به ذکر است که روند مربوط به آنها مشخص بوده و معمولاً مجوز آزادی خود را از بنده در داخل زندان دریافت میکنند؛ بنابراین این موضوع نیز در چارچوب وظایف و مسئولیتهای بنده پیگیری میشود. در نهایت، هدف از بیان این توضیحات صرفاً شفافسازی روند کار و جلوگیری از ایجاد سوءتفاهم بوده است. امیدوارم توانسته باشم شرایط موجود، نحوه اولویتبندی تستها و دلیل عدم پاسخگویی مداوم به تماسها را بهصورت کامل و روشن توضیح دهم. از شکیبایی و درک شما سپاسگزارم. با احترام فرماندهی National Guard Nicolay 1 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/131424-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/#findComment-1363079 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKiller ارسال شده در 7 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل 2 ساعت قبل، Nicolay گفته است: @NeverKiller 📋 دفاعیه فرماندهی National Guard با سلام و درود خدمت شاکی محترم، بنده معمولاً دفاعیههای مربوط به شکایات را در قالب Staff-Note برای مسئولین مربوطه ارسال میکنم؛ اما این بار لازم دانستم موضوع را بهصورت عمومی مطرح کنم تا سایر اعضای مجموعه نیز در جریان روند کار قرار گرفته و از ایجاد هرگونه دلخوری یا سوءتفاهم جلوگیری شود. در ابتدا لازم است توضیح دهم که در حال حاضر نوبت شما برای انجام تست نرسیده است و پیش از شما ۱۰ متقاضی دیگر در صف انتظار انجام تست قرار دارند. طبیعتاً ما موظف هستیم تست متقاضیان را بر اساس نوبت و ترتیب مشخصشده انجام دهیم و نمیتوانیم صرفاً به دلیل درخواست یک متقاضی، نوبت سایر افراد را جابهجا یا حذف کنیم. دوم، گزارش تست بنده بهصورت مداوم در حال بهروزرسانی است و وضعیت متقاضیان و روند تستگیری بهطور مرتب در آن ثبت میشود. بنابراین متقاضیان میتوانند با مراجعه به گزارش مربوطه، از روند و وضعیت نوبت خود مطلع شوند. سوم، در خصوص موضوع پاسخ ندادن به تماسها، لازم میدانم توضیح دهم که بنده نمیتوانم تلفن خود را بهصورت دائمی در دسترس تمامی افراد قرار دهم؛ چرا که در این صورت باید بخش قابل توجهی از زمان خود را صرف پاسخگویی به تماسهای متقاضیان و وکلای مجموعه کنم. بنده در کنار روند تستگیری، مسئولیت مدیریت اقلیت National Guard را نیز بر عهده دارم و وظایف متعددی از جمله رسیدگی به مشکلات اعضای اقلیت، مدیریت امور داخلی و انجام مسئولیتهای مربوط به لیدری را بر عهده دارم که طبیعتاً رسیدگی به امور اعضای فعلی اقلیت در اولویت قرار دارد. با این حال، زمانی که نوبت یک متقاضی فرا برسد، شخصاً با وی تماس گرفته یا از طریق پیام خصوصی اطلاعرسانی خواهم کرد تا تست ایشان انجام شود. بنابراین نیازی به تماسها و پیگیریهای مکرر از سوی متقاضیان نیست. در خصوص وکلای مجموعه نیز لازم به ذکر است که روند مربوط به آنها مشخص بوده و معمولاً مجوز آزادی خود را از بنده در داخل زندان دریافت میکنند؛ بنابراین این موضوع نیز در چارچوب وظایف و مسئولیتهای بنده پیگیری میشود. در نهایت، هدف از بیان این توضیحات صرفاً شفافسازی روند کار و جلوگیری از ایجاد سوءتفاهم بوده است. امیدوارم توانسته باشم شرایط موجود، نحوه اولویتبندی تستها و دلیل عدم پاسخگویی مداوم به تماسها را بهصورت کامل و روشن توضیح دهم. از شکیبایی و درک شما سپاسگزارم. با احترام فرماندهی National Guard Nicolay با سلام. کاملا متوجه شدم. ممنون از شما منتظرتون هستم. با تشکر 1 :My account :My Brother لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/131424-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-nicolay/#findComment-1363209 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری