TheMasTeR ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: همه ی کسایی که کنارم بودن. • توضیحات: اسپم چیست؟ به تکرار یک جمله یا کلمه بیش از 6 بار، جهت پر کردن چت اسپم میگویند. من امروز داشتم [Fish/] میگرفتم، یهو یه 50kg داد منم تعجب کردم و خوشحال شدم و گفتم ty Fish ty baba ty god یهو دیدم GeloFeN منو به علت Spam میوت کرد. بعد از یکی از ادمینا پرسیدم، گفت: کلمه ی ty وقتی بفرستی یه Warn میره واسه ادمینا. بعد پرسید چند بار گفتی؟ گفتم 8 بار گفت میوت صحیح بوده. گفتم نه! گفت چرا نه؟ گفتم من این چیزایی که گفتم: 1. یک جمله نبود و همش با هم فرق میکرد. 2. در فاصله زمانیه طولانی بود و بعضی هاش 8 ثانیه ای بود! بعد گفت اگه اینجوریه نباید میوت میکرد، برو شکایت کن. کاری با این ندارم که میوت شدم، فقط میخوام LogMute من پاک شه. • مدارک (فیلم یا عکس): خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. طبق مدارک ارسالی ادمین مربوطِ میوت دادن شما صحیح میباشد. شما بخاطر چت ها و اسپم های دیگر میوت شدین نه بخاطر عکسی که ارسال کردین. پس از اسپم از بازی خارج شدین ادمین مربوطِ نتونست شمارو میوت کنه و پس از اینکه چت دوباره ی شمارو دید، اقدام به این کار کرد. شکایت شما رد شد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده